Neoprenske Znoj Telovnik za Ženske Hujšanje Telesa Oblikovalec z Nastavljivim Pasu Brivnik Pas za hujšanje Waist Shapewear

Nov izdelek

€9.02

€18.04

-50%

Oznake:

field meglo gumb, kolo kia joice, delo svetlobe, 23 mm, voda, hlače xl, leseni pločnik, kolo svetlobe 256, pazi fant ženska, vodo tuš 6v, pazi samor moški

Opis

【ZNOJ 4-6 KRAT VEČ, KOT PONAVADI】—vroče znoj hujšanje tank zgornji del pasu trener korzet za izgubo telesne teže lahko poveča telesne temperature v kratkem času.Spodbujanje znoj odvajanje in povečanje znoj za 400%.Učinkovito zategniti pas, trebuh, hrbet maščobe. 【OBLIKO TELESA】—Ta vaja neoprenske pasu trener telovnik telo oblikovalec za ženske je ne samo potisne svoboden maščobe gor in krepi pasu, vendar podpira tudi nazaj in odpravlja utrujenost.Popravljanje hunchback, sedeči položaj in obliko telesa. 【U-OBLIKO PRITISNI in PRSIH】—trebuh maščobe gorilnika vrhu rezervoarja, lahko prenese pod pazduho maščob v prsih, naj odvečne maščobe blizu sredini prsi.Podpira prsi.Ki naredi vaše prsi videti bolj zbrani, višji in straighter. 【3-D Rezanje in Široka Ramena】—womens znoj top tank z novim 3-D rezanje metoda in široko naramnico, modela.Enostavno obrabe , udobno, brez tiščanja.Šiv izrez in robom bo videti bolj lepa. 【POSPEŠI WEIGHE IZGUBO TKANINE】—Shell:100%Poliester; Obloge:100%Neoprena.Visoko zmogljiv pametni tkanine, ki zagotavlja toplotne energije, pospeši odvajanje znoja za zmanjšanje teže. (Ta Savna telovnik je malo material, vonj, to je zelo normalno in bi izginili po nekaj časa opere.)

3-D Rezanje In Široka Ramena

Womens znoj top tank z novim 3-D rezanje metoda in široko naramnico, modela.Enostavno obrabe , udobno, brez tiščanja.Šiv izrez in robom bo videti bolj lepa.

ZNOJ 4-6 KRAT VEČ KOT PONAVADI,

Polyester92%,Spandex8%.Visoko zmogljiv pametni tkanine, ki zagotavlja toplotne energije, pospeši odvajanje znoja za zmanjšanje teže.

Anti-Slip Pas

Nasveti

1), ki Niso namenjeni za uporabo med nosečnostjo. 2) Prosim, NE obleka s pasom, ko spi. 3) Operite s čisto vodo, preden vaš prvi uporabi. 4) Izogibajte se stiku s kožo, neposredno,priporočamo, da nosijo spodnja pod pasom. 5) Če se počutite neprijetno med uporabo procesa, priporočamo, da nastavite privijte ali zmanjšati uporabo času. 6) da, da vam pomaga dobiti vaše telo nazaj svojo nekdanjo post porodu hitreje, vam priporočamo, da ga kombinirate vadbo in kalorij nadzor z uporabo tega izdelka, boste videli VELIKO razliko v zelo kratkem času.

Povratne informacije

Prizadevamo si za 5-star storitev, ki jih navaja vnaprejšnja naše politike, naše dostava stopnja & naš dostava frekvenco.Če ste bili zadovoljni s to transakcijo, prosimo, odgovorite z vseh 5 zvezdic!Če niste zadovoljni z našimi predmete,se prosimo obrnite na nas.

Dobrodošli v naši trgovini

Da bi si ob srečno nakupovanje, potovanje v naši trgovini in bi se izognili neprijetnih aftersale vprašanja, vljudno prosim trajalo nekaj minut, da preberete nekaj nasvetov.Ti so dobrodošle, da se obrnete na nas za sporočila ali e-pošte!Dostava 1. Smo ponujajo Brezplačna dostava: Pk-termeptuj.si Standardne Dostave, ePacket, Kitajska Post Air Mail.Express Dostava: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kot ponavadi, smo se ponujajo Brezplačna dostava za ladje, ki jih Pk-termeptuj.si Standardno Dostavo, če želite, pošljite jih na Kitajskem post Air Mail, ePacket, pls obvestilo nas. 3. Za ePacket: na Splošno, bomo privzete ladje, ki jih ePacket za ZDA in RUSIJO, ki bo traja približno 10-30 Delovnih dni za ladijski promet. 4. Dostavo Kanada,AVSTRALIJA, velika britanija, in drugih Evropskih držav traja približno 25-45 delovnih dni. 5. Če potrebujete element nujno in želijo ladje, ki jih Express Dostavo, če ste naročilo, Preden ste plačali, pls, da nas kontaktirate za Express Dostava, bomo Izračunaj Express ladijskega stroškov za vas, in dodajajo, da bi, potem si lahko to plačilo. 6. Pk-termeptuj.si Standardna Dostava, kot običajno traja približno 25~50 delovnih dni. 7. Kitajska Post Air Mail, kot običajno traja približno 20~35 delovnih dni. 8. ePacket, kot običajno traja približno 7-25 delovnih dni. 9. DHL, Fedex, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni. 10. TNT, Aramex, UPS, kot običajno traja približno 2~7 delovnih dni. 11. EMS, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni.Naš delovni dan je od ponedeljka do sobote in od 9 do 6 pm.Ladja od NAS: 1.Elementi bodo poslani v 24 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Ladja od CN: 1.Elementi bodo poslani v 48 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Smo pozorni, da vaše naročilo, da v času, ampak prosim, ne skrbite, če se pojavi kasneje, bomo v stik z ladjarske družbe, da v stik z vami.

Dekoracijo NOBEN
Blagovna Znamka miss moly
Material Polyester92%, Spandex8%
Velikost S/M/L/XL/2XL/3XL
Shapewear Pas Trener, Oblikovalec Telesa, Hujšanje Spodnje Perilo
Spolnost No
Postavka Vrsta Oblikovalci
Shapewear2 Hujšanje vrhu, Ženske oblikovalec, Neoprenske shapewear
Nespodobno Sliko No
barve Črna, Modra, Roza, Roza
Funkcija Pravilne drže, Pravilnega humpback, Pas usposabljanje
Vrsta Tkanine Broadcloth
Dostava Od Kitajska, Zda
Priložnosti Vsak Dan, Zabavo, Nakupovanje, Office
Številka Modela 0043
Feature2 Trebuh nadzor, Hujšanje telesa, izgorevanje Maščob
Spol ŽENSKE
Nadzor Ravni Podjetje
Debelina STANDARD

Podobni izdelki