Laptop Imetnik Tablet Blazino Pad Laptop Stojala Za Darilo Ne Zdrsne Knjiga Branje Stojala Za Blazine Podporo Tablet Blazino Ostalo

Nov izdelek

€3.23

€4.04

-21%

Oznake:

postelja branje stojalo, blazine prenosnik, android tablet, vzglavnik tablet, za tablični računalnik stojalo, imetnik tablet, ipad visoko stojalo, krog blazino, Knjiga Imetnika, držalo za prenosnik

Prenosni Tablični Nosilec za iPad Mehko Blazino tand Nosilec

Opis:

1. Udobno Stojalo: Prenosne, lahke ravno blazino držalo.Stojalo za posteljo, roko, preproga, kolena.

2. Vsestranski: Uživajte v vaš najljubši branje, filmi, mediji, ali pa samo brskanje po spletu na udobno posteljo, kavč ali fotelj.

3. Enostaven za Uporabo: Preprosto postavite napravo na stojalo, premik od mize, mizi, bivalni prostor stol, posteljo, ali celo premaknete avto za udobno vožnjo na poti.

4. Premium Material: iz lan in bombaž, mehko telo blazino udobno razširi doseg vašega iPad, e-book reader in tablet.Lahek, vendar čvrst dovolj, da držite napravo.

5. 3 Kotov Gledanja: Dobili udobno, potem pa naj ta vzglavnik pad ne dela držite tablični računalnik ali knjigo na najboljše kota za vas.Zavrtite za 3 različni kotov gledanja, za vsak branje položaj in spremembe v svetlobi: naročje, sedijo pokončno ali ležeče stanovanje.

Package Seznam:

Tabela Blazino Imetnik x 1.

Material Plastični
Paket No
Številka Modela tablični imetnika
Padec ladijskega prometa sprejmite
Blagovna Znamka yinkuu
Funkcija Polnilnik

Podobni izdelki