VEME IPL Lasersko odstranjevanje dlak naprave fotoelektrično Epilator celo Telo, Bikini ženske Stalni Električni depilador laser epilator

Nov izdelek

€125.16

Oznake:

odstranitev lasersko odstranjevanje dlak, dlake odstrani naprave, krog materiala, ipl, iphl laser epilator, genitalni odstranjevanje dlak laser, 3 kos bikini komplet s pokrovom up, krava tiskanja seksi, lescolton t009i, epil ipl

Opis izdelka

Super Ugodne & Učinkovito Odstranjevanje Dlak Eno HR lučka glavo s 500,000 Utripa, kar je dovolj za eno osebo uporabo na celotno telo, za 10 let. 4cm2 flash območja utripa bolj intenzivno svetlobo energije, neposredno irradiates v lasnem mešičku, da se zagotovi učinkovitost odstranjevanja dlak.Najboljši rezultati so prikazani na temnejše lase in svetlo kožo.Varno Zaščito & Enostavno Upravljanje Qmele IPL odstranjevanje dlak sistem je varnostni mehanizem za zaščito oči, Intenzivne Pulzirajoče Svetlobe se aktivirajo le, ko je aparat v stiku s kožo.Ne geli potrebna, Brez baterij ali baterij, potrebno je polnjenje, enostavno priključite na napravo tok in se obrnite na pralni navpično na kožo, da začnete zdravljenje.Single Flash & Neprekinjeno Načini Za Bliskavico Sam flash uporablja na majhnem območju odstranjevanja dlak, kot so pazduhe,bikini in obraz.Neprekinjeno flash se uporablja na veliko območje odstranjevanje dlak, noge, roke, hrbet, trebuh ali prsi itd za hitro in učinkovito odstranjevanje dlak rezultat.

Značilnosti

1. Dolgo življenjsko dobo: Kremen svetilka lahko shed lase, 500,000 utripa, daljšo življenjsko dobo in trajno. 2. Nič potrošni material:brez medijev, brez potrošnega materiala. 3.Varnost: ne vpliva na normalno znoj in izločanje sebuma. 4. Udobje: prenosni design, enostaven za prevoz. 5.Kožo zaznavanje sposobnosti: Ko je naprava je pripravljena za delo, zaslonu začne utripanja. 6. Neboleč: Pet nastavljiv optimalno raven energije v skladu s kožo tolerance.Zagotavlja nežno nego brez bolečin in enostavno ne škoduje koži.Lučka LED jasno kaže raven energije. 7.Uporabnost: 100~240V delovna napetost, ki se uporablja za vse države na svetu.Ustrezen vtič lahko izbirate po različnih državah.

Skupne metode

• Prva faza je tri krat na teden za štiri tedne. • Druga faza, enkrat na teden, v naslednjih štirih tednih. • Po osmih tednih v tretji fazi, najboljši rezultati bodo prikazani vsaka dva tedna.

Lase cikel in spremembe?

0-2 tednov: 3-krat na teden, počasna rast las. 3-4 tednih: Dvakrat na teden, las postane tanka in mehka. 5-8 tednov: 2-krat na teden, izpadanje las in izgube las.Po 8 tednih: uporabite enkrat na mesec, da se ohrani učinek in trajno odstranijo dlake.

Pakiranje seznam

• Naprava x 1pcs • zaščitna očala x 1pcs • Ac x 1pcs • navodili za uporabo x 1pcs • Britje nož x 1pcs (Bomo poslali pravilno priključite glede na državo) opomba:delovanje priročnik v ruski / španski mogoče zagotoviti z sporočil na zahtevo.

Navodila

Korak 1:Britje za lase in suho kožo.2. korak: Priključite v IPL izpadanje las sistem in pritisnite gumb za vklop, da vklopite.Korak 3: Nositi zaščitna očala za zaščito oči.4. korak: Izberite eno način bliskavice ali neprekinjen način bliskavice od 5 raven energije.5. korak: Postavite flash okna navpično na kožo, kjer želite odstraniti nepotrebne lase.Vsako področje lahko flash 2-3 krat.6. korak: Če menite, vaša koža postane prevroče med uporabo, lahko hkrati dotaknite snežinka tipko * na zaslonu, da vklopite Led hladen način.Step7:Po dokončan, dolgo pritisnite gumb za vklop za izklop, izključite napajalni adapter, in ga dal v polje pravilno.Opomba: kožo senzor, ki se nahaja v IPL odstranjevanje dlak sistem in ne bo migetanja slike, razen če ste točko okna bliskavice na kožo.

Po tem, ko izdelek za nego

• Priporočljivo je, da se prepreči stik z vodo v roku 1 ure po osvetlitev delovanje, in nato uporabite vlažilno vodo, da se navlažijo obsevano območje. • Po tem, ko je koža izpostavljena soncu, ne uporabljajte kozmetičnih izdelkov, ki vsebujejo scrubs. • V roku 24 ur po tem, ko uporabljate napravo, prosimo, da se prepreči ultravijolični žarki in se uporabljajo za zaščito pred soncem, če je to potrebno. • Je strogo prepovedano, da izpostavi naprava do 35°C sončno svetlobo v 24 urah po uporabi.Ko gredo ven, prosimo, uporabite SPE50 + zaščito pred soncem za zaščito pred soncem. • Začnite z uporabo izdelkov za nego kože 1 uro po uporabi. • Če potrebujete plastične kirurgije v osvetljenem prostoru, se posvetujte z zdravnikom.

Vprašanje & Odgovor

1.Ne Qmele odstranjevanje dlak oprema, imajo enak učinek, kot kozmetični salon?Imajo povsem enak učinek.Qmele uporablja IPL tehnologije, da se uporablja melanin na korenine las folikula, da absorbirajo določene valovne dolžine svetlobe in toplote.Lasnih mešičkov proizvajajo piroliza in zavira rast dlak. 2.Kako dolgo traja napravo uporabite, da si ogledate učinek.?Trikrat na teden, lasje pa bodo videli dobre rezultate v roku 4 tednov.Po 8 tednih zdravljenja, pomembni so tudi rezultati, in izpadanje las stopnja tako visoka, kot 96%. 3.Je Qmele oprema varno?Klinični rezultati kažejo, da Qmele odstranjevanje dlak agent je varno, mehko, učinkovito in nima stranskih učinkov. 4.Kako dolgo je življenje Qmele opreme?Qmele lasersko odstranjevanje dlak naprave je 500,000 svetlobni impulzi, ki lahko zagotovi 10-15 ljudi s trajno odstranjevanje dlak po vsem telesu. 5.Lahko na napravo namestite okova?Da, lahko se odločite za zamenjavo okovi žarnic z različnimi funkcijami za uporabo.

Tip Vtiča ZDA,EU,VELIKA BRITANIJA,AU,
Package Dimenzije 25x10x8
Uporaba IPL Epilator za žensko in človek
Material ABS
Višina Luči LCD-Zaslon za preostale flash čas vidna.
Poreklo CN(Izvora)
Velikost 12x6x15
Blagovna Znamka veme
Ravni 5 Stopenj
Moč 36W
Certificiranje ROHS
Številka Modela V501
Lahka cev A + Quartz
Nazivno napajanje AC100-240V.50-60Hz
velikost izdelka 12x6x15
Ime izdelka IPL lasersko Odstranjevanje 500,000 Flash in LCD Zaslon
Število bliskov 5000,000
barve zelena
Postavka Vrsta Epilator
Vrsta Napajanja električni

Podobni izdelki