Balkon, Kopalnica Nevidno črto oblačila Žičnih Vrvi Zložljive Zaprtih prostorih in na Prostem Oblačila Stenski Obešalnik Čarobno Sušenje Rack Organizator

Nov izdelek

€11.88

€18.85

-37%

Oznake:

lestev steno, clotheslin, oblačila obešalnik roller, kopalnica vrv, rdeče drevo, črto oblačila prostem, črto oblačila vrv, led g4, stene oblačila za lase, kopalnica, echo dot 3 wall mount

Opis:

Balkon Črto Oblačila Hotel Steni Visi Iz Nerjavečega Jekla Črto Oblačila Nevidno Teleskopsko

Ime: Nova nevidno črto oblačila

Material: ABS + debele jeklene žice

Velikost: 11*7*6

Teža: 500 g

Opomba: punch-brezplačno namestitev metoda ni primerna za stene iz mavca, ki je primerna za strešnik stene.

Specifikacije:

ABS ohišje, prostor aluminija, notranja struktura, trajne žičnih vrvi.Enostavna uporaba - samo razširi kabel in ga obesite na nasprotni steni, za zaklepanje, da bi dobili dovolj pralnica prostor

Na črto oblačila lahko podpira težo približno 20 kg in na črto oblačila lahko prenesejo višje uteži glede na razmere.

Nastavljiv vrv: Na črto oblačila je zasnovan z 4.2 m zložljive vrv.Izberete lahko visi na daljavo svobodno glede na število oblačil.

Za preprečevanje rjavenja: Brezplačno teleskopsko žičnih vrvi za sušenje stojalo.Obrabno odporni / rjo / št jeklene žice.

Dve namestitvene metode: 1. Udarec tip namestitvene metode [trmast, ne steno zahteve] 2. Punch-brezplačno vnesite opremljena z nohtov-brezplačno lepilo način namestitve [trmast, nobene škode na steno / namestitev].

Punch-brezplačno je nov način namestitve, ki je preprost in priročen za namestitev, je brez sledu in lep videz, ne poškodujete površine, je nepremočljiva in močan, in ima močno vplivajo zmogljivosti.Po lepilo, ki se uporablja za stene 3-5 dni, nohtov-brezplačno lepilo popolnoma posuši in nato uporablja.Nepremočljiva, vlagi in visoke temperature odporen.

Paket Je Vključeno:

Črto oblačila*1, vijak*2, lepilo*1

Opombe:

1. Merjenje element, ki ležijo na mizi lahko povzroči rahle razlike.

2. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe, ko je fotografija ob.

Hvala vam za vaše razumevanje!

Velikost 11*7*6
Material ABS + debele jeklene žice
Poreklo CN(Izvora)
Slog Sodobno

Podobni izdelki