110V/220V Električnega Mini Gospodinjski Pralni stroj Zložljive Sod Vrsta Prenosne Pranje Z Dehidracijo Funkcijo Za Potovanja, Potovanje

Nov izdelek

€114.48

€168.36

-33%

Oznake:

machin pranje, krpo za pranje, spodnje perilo pralno-sušilni stroj, naile dehydrator, mini prenosni pralni in sušilni stroj, mini pranje prenosni oblačila, mala pralni stroj za pranje perila, čarobno ultrosonic zlaganje perila kad, indesit pralni, pralni stroj smeg deli

Privzeto je naključno sivi ali roza, če je barva poraba, prosim, pustite sporočilo pozorni na barvo, ki jo želite, hvala

Informacije O Izdelku:

Glavne Značilnosti:

● Varčevanje z energijo in Varstvo Okolja

● Prenosna Zložljiva

● Nepremočljiva Dotaknite Gumba

● Močna Sesalna

● 2 v 1 Funkcija:Pralni in Spin za Lase

Specifikacija

Znamka: Moyu(od Xiaomi Eko-sistem)

Model:XPB08-F2

Material: silikagel

Dewatering Zmogljivost: 7-8 kg

Metoda Nadzora:Nepremočljiva Gumb

Nivo vode izbor:7 segmentov

Način:Pralni & Spin Za Lase

Stopnjo Avtomatizacije:Popolnoma Avtomatsko

Ogrevanje Temperatura:45℃-55℃

Ustrezna Temperatura Vode:40-60℃

Moč: 40W

Napetost: 110-220V

Frekvenca:50Hz

Cev Dolžina:19 cm

Dimenzije Izdelka teža: 2.50 kg

Velikost izdelka: 292 x 292 x 288 cm(Odvijajo) 292 x 292 x 93 mm(Zložljiv)

Vsebina Paketa

1 x Moyu Pralni stroj,1x Priročnika

Izdelek Kažejo:

Naš izdelek je opremljen z vtič, ki je Evropski standard vtič(primerna za Evropske družine, kot so Nemčija, Francija,Rusija,itd.), Če druge svečke, ki so jih potrebni.Prosimo, da pictureselection (Izberite te svečke in mi bomo poskrbeli pretvorniki).

① .AU PLUG Za Avstralijo.

② .UK PLUG Za Združeno Kraljestvo.

③ .EU PLUG Za Izrael in Švica etcIsrael in Švica itd imajo različne Evropske svečke.

Če je potrebno,lahko nudimo pretvorniki, Vendar prosimo, navedite, v nakup sporočilo.

Pošiljke: 1.Običajno bomo poslali blaga je v roku 1-3 delovnih dni. 2.Prosimo, preverite, če je blago v dobrem stanju in se prijavite pred dostave človek zapusti. 3.Če ste našli izdelek izgubi ali poškoduje na poti.Prosimo, da fotografije in naj dostave moških potrditi.Nato vam bomo pomagali, da za vaš izgubili. 4.Če želite, da vam izdelke poslali vam hitro, ali pa boste potrebovali nujno, Prosimo, izberite DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.če menite, da je pristojbina, ki je visoka, se lahko obrnete na nas, mi pa bomo preverili vaš naslov in vam najcenejše tovora.

Garancija: 1. Vsi izdelki bodo skrbno test pred dostava.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti. 2. Obljubljamo, garancija za kakovost v enem letu in bomo popravili brezplačno.Vrača dostava je treba plača kupec. 3. Če ne boste zadovoljni z izdelkom, nas, Prosimo, kontaktirajte.Mi vam bomo zadovoljivo rešitev.

Povratne informacije: 1. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

2. Bomo poskušali naši moči, da reši vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

3. Cenimo vaše povratne informacije zelo veliko.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka becornce
Številka Modela 1
Vrsta Pralni Stroj Deli

Podobni izdelki