Madecassol Smetane (%1) Centella Asiatica Odstrani Brazgotine Pospešuje Celjenje Ran Ekcem Piki Žuželk Luskavica Draženje Kože

Nov izdelek

€15.98

€38.05

-59%

Oznake:

lajšanje krema za kožo, acnelyse smetane, dermovate krema amazon, krema stretch, acnelyse, centella azijski, ps24w, exfoli, gay hot, v dermatitis

Kaj je Madecassol (centella asiatica) smetano?

Madecassol je vrsta krema se uporablja za poškodbe kože, draženje kože, ran in opeklin.Njegova aktivna sestavina je centella asiatica.To je zelo učinkovit pri koži poškodbe, kot so ekcem, luskavica, piki žuželk, nastavek razpoke in rane, površinske opekline.To nima večjih stranskih učinkov, razen občasne občutljivost kože.To je tudi varna za uporabo med nosečnostjo in dojenjem.Vendar pa, preden ga uporabite, se posvetujte z zdravnikom.

Ko je Madecassol krema se uporablja? - Površinske opekline -, Ekcem - Draženje in srbenje zaradi pikov žuželk ali poison ivy - Luskavica, - Manjše draženje kože zaradi srbenje v zunanjih spolovil in analno področje, - Posteljo rane - Razpoke in rane v bradavico, še posebej, ko se dojenje, - Obrezovanje, - Genitalni solze med porodom.

Kako uporabljati Madecassol smetano? - Lahko prebadajo cev z opozorili na področju skp. - Skrbi za nanesite mazilo na kožo v tankem sloju. - Uporabite Madecassol v višini in obliki, ki jih priporoča vaš zdravnik. - Če si ne mislite, da lahko koristi od zdravila ali če imate stranske učinke, se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom. - Ne dal mazilo v oči. - Če ste pozabili odmerek mazilo, ne uporabite dvojnega odmerka, da nadomestiti. - Splošna uporaba in odmerek mazilo je 1-2 krat na dan.Vendar pa je vaš zdravnik lahko priporoči drugačnim odmerkom, odvisno od vašega položaja.

Pošiljko

1. Vaše naročilo bo pripravljeno in odposlano v roku 1-2 dni po Pk-termeptuj.si preveri in potrdi plačilo.

2. Mi ladja v vseh naših elementov prek CAINIAO.Lahko preverite približno čas za dostavo paketov na vaše občine iz naše dostavo zemljevidu.

3. Vam bo vaš sprejem številko za sledenje iz Cainiao.Boste lahko spremljali vaše pakete gnome v vsakem času .

***Lahko preverite čas dostave izdelkov na zemljevidu spodaj.***

Vrnitev in Izmenjavo

1. Zagotavljamo vam, da vsi izdelki, ki jih proizvajajo, so polni naših obljubil kakovosti.

Naše nadzor kakovosti oddelek bo dvojno preuči vaš izdelek pred pošiljanjem paketa.

Ne boste dobili koli kakovosti napake!

2. Če niste zadovoljni z vašega naročila čeprav ni nobenega problema glede kakovosti,

Lahko se vrnete izdelek za zamenjavo ali vračilo kupnine.

Obrnite se na nas, preden se je vrnil izdelkov.

Povratne informacije

1. Delitev vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nam svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .

Če je mogoče, svojo sliko s vaš novi izdelek bo nas zelo veseli !

2. Če ste nezadovoljni z našo elemente, prosim, ne nam slabo povratne informacije neposredno (Svoje slabe povratne informacije bo bolelo nas globoko)

prosimo, da nam pošljete besedilno sporočilo.Mi bo zagotovo dala zadovoljive rešitve glede vaših skrbi in se boste 100% zadovoljni.

Stik z nami

Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Vsa e-poštna sporočila ali sporočila bomo odgovorili takoj.

Hvala vam za izbiro nas!

Sestavine Centella asiatica
NETO WT 40 g
Postavka Vrsta Piling & Bodys Zdravljenje
Poreklo TR(Izvora)

Podobni izdelki