Visoka Kakovost 10 kos Trepalnic Vetus Pinceta Popravilo Orodja za Vzdrževanje Vetus 5B-SA

Nov izdelek

€26.11

Oznake:

oči ponaredek, obraz pranje, pinceta tweezer, klasična trepalnico pincete, sijaj za nego kože, čisti trepalnico pincete, nega kože, kožo, velika trepalnico pincete, VETUS

Podaljšanje trepalnic Pinceta Model : 00-SA Dolžina 135 mm 6A-SA Dolžina 113 mm 7-SA Dolžina 116 mm 2-SA Dolžina 120 mm 5B-SA Dolžina 113 mm Opis: iz premium nerjavečega jekla Anti-magnetni,anti-kislina Visoko natančnost, Enostaven za prevoz in uporabo Opomba: * Prosimo, hranite izven dosega otrok!Specifikacija: trgovina na Drobno package:Da Znamka:Vetus Neto teža:13 g Bruto teža: 25 g Barva: Srebrna

1.Dostava po celem svetu. 2.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 4.Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 5.Če še niste prejeli shippment whithin 40 dni od plačila,pls obrnite na nas.Bomo spremljali to andget nazaj, da boste čim prej z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6.Zaradi stanja staleža in časovne razlike,se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ni izjem!Shippng stroškov je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni packageing in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev. 3.Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalno ponudbo znesek,po prejemu element v izvirno stanje in packageing z vseh sestavnih delov in accrssories vključeni,po tako kupec in prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4.Bomo nosi vse stroške prevozov, če izdelek ni, kot se oglašuje.

1.Naši izdelki so dobre kakovosti. 2.Naša trgovina omogoča strankam, da se vrnete blago, ki ni zadovoljivo do njih.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna .Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Tako, da bomo lahko zadovoljivo rešiti vaš problem.

Količina 1000 Kosov
čas prevoza 10-25 dni
barve SREBRNA
Model 00-SA,6A-SA,2-SA,5B-SA,7-SA
Postavka Vrsta Ličila Komplet Orodij
Teža 0.3kg per piece
Koristno Za Podaljšanje Trepalnic
Številka Modela 5B-SA
Blagovna Znamka Natais Lepota
način prevoza kitajska pošti
Moq 10 kosov
Velikost 113mm
Material Nerjaveče Jeklo
Ime VETUS Pincete

Podobni izdelki