Ustvarjalne Lesenih Dog Šapa Lučka Otroci Spalnica Dekoracijo Topla Svetloba francoski Buldog USB LED Nočna Lučka za Otroke Božično Darilo

Nov izdelek

€11.93

€16.57

-29%

Oznake:

hlačke frenchie, polos buldog frances, lučka na dotik, 3d buldog lučka, lesene noč lighr, namizna svetilka, stropna svetilka luna, lumix dotik, celling lučka živali, neon pes lučka

Ustvarjalne Lesenih Dog Šapa Lučka Otroci Spalnica Dekoracijo Topla Svetloba francoski Buldog LED USB Noč Svetlobe za Otroke Božično Darilo

Značilnosti:

Zagotavlja več kot 50.000 ur svetlo luč.Vključuje energijsko učinkovitih LED trakovi.

Mehko in sladko, toplo-bela svetloba, edinstveno obliko, carving in lepe votlih vklesan slog, da to naglas lučka za videz privlačen, romantičen, in kot nalašč za dnevna soba, spalnica, študijske sobe in spalnice.

Izdelan iz kakovostnega lesa, plastičnih kompozitnih materialov, lahka teža in okolju prijazna.

Vgrajena LED, sijaj, mehke svetlobe, ne samo, da ima dolgo življenjsko dobo, pa tudi varčuje z energijo, elegantno, vendar učinkovit.

Enostavno Delovanje, dobro za vaše Spalnice, Domu, Dnevna Soba in Otroška Soba.

Specifikacija:

Material: Leseno

Napajanje:DC 5V/1A

Moč: 2.5 W

Velikost izdelka: 19*19*3cm

Svetloba, barva: Toplo bela

Napajanje: USB Napajanje

Preklop načina:Gumb stikalo

Paket vključuje:

1 x Nočna

1 x USB Kabel

1 x Uporabniški Priročnik

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 3 mesece omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo z 1-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Pk-termeptuj.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih.

Vrsta Nočna Lučka
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje CCC
Številka Modela namizna svetilka
Vrsta Baterije NOBEN
Blagovna Znamka Coquimbo
Vir Napajanja AC
Napetost 90-260V
Oblika Živali
Moč 0-5W
Je Svetil Vključeni Da,
Vir Svetlobe LED Žarnice
Je Pametno Napravo No
Proizvodnja Električne Energije Stikalo
Postavka Vrsta nočne luči
Telo Material Les
Je Na Baterije, Vključene Da,
Funkcija 1 Les pes lučka
Uporaba V sili
Funkcija 2 buldog lučka
Je Baterije Potrebno No

Podobni izdelki