Baby Avto Vzvratno Ogledalo za Zadnji Sedež Zadaj Auto Dojenčka Carseat Ogledala Notranjost Avtomobila Otroka Otroci Spremljajo Povratne Sedeži Ogledalo

Nov izdelek

€10.73

€13.40

-20%

Oznake:

ultra avto kamera ogledalo, ogledalo, pogled od zadaj, zobni monitor gori, avto ogledalo, vzvratno ogledalo watch, foto ogledala, baby avto ogledalo, baby monitor oxygin, ogledalo monitor pogled od zadaj, avto otroka ogledalo

Baby Avto Vzvratno Ogledalo za Zadnji Sedež Zadaj Auto Dojenčka Carseat Ogledala Notranjost Avtomobila Otroka Otroci Spremljajo Povratne Sedeži Ogledalo

Bullet Točk: 1、Visoko kakovostnega Materiala: Visoko trdnostjo non-steklo material, anti-zdrobimo design, ni treba skrbeti za sekundarne poškodbe otroka, na slikanje je zelo jasno, ogledalo je velika je lahko jasno odražajo dojenček od glave do pete.

2、Nastavljiv Ramenski Trak: ogledalo z dvema nastavljiv plečetom trakov zagotavlja varno povezavo, da večina avtomobilov vzglavniki, medtem ko je mehko, ročno občutek okvir je elegantna in moderno.

3、, da Vaš Dojenček Varno: Omogoči staršem, ki sedi pred avto za spremljanje otroka, ki je sedel v zadnji vgrajeni varnostni sedež ves čas, zagotavljanje, da je otrok, zagotavlja tudi gonilnik ' s journey varno.

4、Kota Nastavljiva: ukrivljene površine design razširi vidno polje z več kot 45%, in kota lahko prilagodi prosto, tako da obe sprednji sedeži lahko videli dete.

5、Enostavno Namestitev in Uporabo: v Celoti sestavljen, pripravljen za najbolj avtomobili, tovornjaki, tovornjaki in športna terenska vozila.Z nastavljivim trakov, to traja le nekaj sekund, da priložite vaš vzglavnik.Svoj 360-stopinjski vrtečih pivot base vam omogoča, da zlahka dobiti najboljše kota pogleda svoje dete.

Specifikacija:

Ime: Baby Vzvratno Ogledalo

Material: ABS+ Akril

Teža: približno 450 g

Pakiranja: box

Barva: črna

Velikost: približno 245*175*85mm/9.65*6.89*3.35 v

Package seznam:

Baby vzvratno ogledalo*1

• Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 2 delovnih dni po plačilu zbriše.• Vse postavke, se lahko pošiljajo po Pošti, ki običajno traja 15-35 dni, da pridejo.• Mednarodni ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopke (kot je na primer obeh državah carine, tranzit postaj itd.), prav tako bo učinek, vplivajo številni dejavniki, kot so počitnice, vremenske razmere itd., tako da bo verjetno trajalo dlje časa, za svoje predmete, da pridemo do končnega cilja.Hvala vam za vaše razumevanje o tej zadevi.• Uvoznih dajatev, davkov na dodano vrednost in morebitne druge dajatve, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Država Čas Dostave(Po Pošti Letalom)

Plačilo :

• Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT, Bančno Nakazilo , QIWI Denarnice, WebMoney , Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.• Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila• Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

• Povratne informacije strank je za nas zelo pomemben.• Prosim, pustite 1 minuto, da stik z nami, PREDEN se odpravite slabo povratnih informacij, smo bo rešila problem pozitivno in storiti vse, kar moremo, da bi si zadovoljen,• če obstaja kakršen koli problem z vašega nakupa.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Naše uradne ure so :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) ponedeljek do petek - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naš urad je zaprta v nedeljo in praznikih (Kitajska)Smo se opravičujem za pozen odgovor med holidaysOur Nalogi:1. Za izvoz visoke kakovosti blaga, iz orienta po konkurenčni ceni za vas.2. Za delo s strankami za izgradnjo svojega podjetja .3. Da bi povečali naše mednarodne kupca dobičkonosnost in konkurenčnost.Prosim pridi nazaj kmalu in obiščite nas ponovno!

Leto Nova
Element Širina 17.5cm
Ime Modela Baby Avto Vzvratno Ogledalo
Blagovna Znamka cacoonlisteo
Posebne Funkcije Baby Avto Vzvratno Ogledalo
Postavka Višina 0.0cm
Vrsta Materiala ABS+ Akril
Postavka Dolžina 24.5cm
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Element Teža 460g

Podobni izdelki