T-SUNRISE Zelena Led Sončne Luči, Žarometi, Svetilke za Razsvetljavo Stenske Luči na prostem led sončne luči nepremočljiva sončni vrt lučka na senzor

Nov izdelek

€11.85

€18.23

-35%

Oznake:

lučka na prostem sončne, svetilka za kuhinjo v omari, slika stenske svetilke, sončne luči solarna svetilka, vrtna svetilka, 450LM, led prostem, škarje, varanda, samvi led lučka

Zelena Luč Sončne Luči Pozornosti Na Prostem Krajine Razsvetljavo Stenske Luči

Specifikacija: Solarni panel: 5V/2W LED Količina: 4PC Svetilnost: 200LM Baterije Parametre: 3,7 V 2200MAH(18650 vsako led) Izdelek, Material: ABS Notranje Polje Velikost: 195*150*100MM Način Delovanja: nadzor Svetlobe,sončne energije za polnjenje vgrajene baterije čez dan, osvetlitev vklopi se samodejno pri nočni Čas osvetlitve: Več kot 12 ur Dela, pretok: 100MA Nepremočljiva razred: IP65 Teža Izdelka: 0.358 KG

Opisi izdelkov: Nadgrajeno Sončne Zunanji Reflektorji: Vodotesno (IP65), Heatproof in Super Svetla - 200 svetilnost, 4 x 50 Lumen izboljšana LED Dolg Delovni Čas, - vgrajena litij-18650 polnilna baterija(2200mAh).Sveti 8-14 ur po tem, ko je polna.Približno 5-6 ur, polno polnjenje je enostavno tla-nameščanje ali stenski objekt.Vsi vijaki so na voljo; orodja in ožičenje ni potrebno.robusten in vzdržljiv.Popolnoma 180-stopinjsko nastavljiv enota omogoča osvetlitev se uporablja točno tam, kjer je to potrebno in ujeti sončni svetlobi na optimalno kota za polnjenje; samodejno off " na dan zagotavlja osvetlitev točno, ko je potrebno.IP65 OCENA: tako, da vzdržijo prahu in s curkom vode.Ni treba skrbeti za deževen dan ali kakšno slabo vreme.Dve Možnosti Vgradnje: Pritisnite tipko"ON/OFF" gumb, da vklopite luči in svetlobe, v so, če vaš svetilke bodo prejeli najbolj sončno svetlobo.Vstavite ubog na nitko in uporabite priloženi vijaki za pritrditev na steno.

Package Vključeni: 1xSolar Krajine Svetlobe 3xScrew 3xplastic širitev cevi 1*Uporabniški Priročnik

Opomba: prepričajte se, da vklopite stikalo pred uporabo.Žarišče je svetlobno občutljivih in ne sveti v svetlo mesto.Za vklop luči v dnevno, prosimo, da v celoti krije sončne celice in poskrbite, da ne obstaja vir svetlobe ali soncu odkrili.

Zakaj naše Sončne svetlobe?

Enostaven za nastavljanje: Priložena svetloba je razlog spike, ki jih lahko priključite, ki jo lahko uporabite za mesto luči v tleh/blato ali karkoli, mehko, da ostanejo pokonci.Če ne želite, da gori je všeč, lahko preprosto namestite znanja na steno ali kjerkoli želite z vijaki.

Dobra kakovost: narejeni so iz trdega močne plastične, in občutek, vzdržljiv in robusten.So pametni, eleganca, in v resničnem življenju, ki so manjši, kot jih pogled, in so lahka in kompaktna.

Super Svetla: Presenetljivo veliko svetlobe prihaja iz 4x 50 lumen LED luči.Biti dovolj močna, kot tudi z bedno vreme smo imeli nikoli ne prižgejo ob mraku in traja več ur, ki naj bi se povečala, saj dni bolje

180 Stopinj Nastavljiva: To je 180 Stopinj Nastavljiv (90 stopinj za solarne plošče, za 90 stopinj za Žarišče) lahko Prilagodite Kota Svetlobe.

Dolgo, delovni čas: To lahko osvetli 8-14hrs po prihodu Povsem Napolnjena(5-6h).

Opozorilo:

A. Ohraniti sončne celice, čisto tako, da hitro polnjenje.

B. Izognili listi ali prahu okluzija,bo učinek kakovost polnjenja.

C. 10.m 2 str.m je najboljši čas polnjenja za solarne.

D. Svetloba je nepremočljiva, ne pa preprečiti vode,-soak, izogibajte se namestili v kraju prepojena z lahkoto.

E. Neposredni sončni svetlobi, da sončni kolektorji, preverite, ali je nadaljeval polnjenje.

F. Preprečitev zamašitve od ovir, stavb, objektov iz sončne svetlobe.

Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse majoy kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Ste imeli testo bi plačilo v 3 dneh ali se ukvarjajo z prekliče.

Naslov Za Dostavo

Smo le ladja na naslov, ki je, ki jih Pk-termeptuj.si.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.

Dostava Metod

Smo sodelovali z DHL, UPS, FEDEX, EMS ali registrirane Letalom(Kitajska Post Zraka Pošte ali drugih Air Mail).Izbrali bomo na hiter in zanesljiv način dostave, za naše drage stranke.Shrani na ladijski promet, in varno dostava je naš cilj.

Čas Poštnine

Pripravimo in paket paket v najkrajšem možnem času ko bo plačilo.

Med Plovbo Čas

Bomo spremljali informacije o pošiljanju in pošiljanje podatkov, da vas v času dostave časa.Prosimo, bodite pozorni na sporočilo informacije.

Vsak element, ki bodo pregledani pred odpremo.

Imamo 2-letno omejeno garancijo za vsak okvarjen element(Razen napačno delovanje ali telesno poškodovanih jih kupec)

Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku in v originalni embalaži.Prosimo, da nam ponujajo številko za sledenje v času, kot tudi.Stranke so odgovorne za vrnitev, ladijski promet pristojbina.

Če želite vračilo, ker je element, ki je lomljen ali ni mogoče repaird.Prosimo, pišite nam v roku 3 dni po tem, ko ste ga dobili.Potrudili se bomo, da vam pomagamo.

Vse težave, vas prosimo, da nas kontaktirate na prvi, bomo našli najboljšo rešitev za vas!!!

Vzdržujemo visoke standarde kakovosti izdelka kot tudi za prodajo storitev.Prizadevamo si za 100% zadovoljstvo je naš dragi kupci.Prosim, pustite je 5 star pozitivne povratne informacije.

Vsa vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate

Telo Material ABS
Številka Modela LED Sončne Svetlobe
Je Svetil Vključeni No
Napetost 6V
sončne svetlobe vrt Solarna vrtna svetilka
Osnovna Vrsta Klin
Slog Novost
Blagovna Znamka T-VZHOD
na prostem led sončne luči nepremočljiva Solarni Senzor Gibanja Svetlobe
solarna led prostem solarlampe
Sončne Celice Tipa NI-MH
led sončni vrt Sončno Energijo
Certificiranje EMC
sončne svetlobe led prostem led sončne prostem
Vir Svetlobe LED Žarnice
Raven Zaščite IP65
Je Zatemniti Da,
Značilnosti sončne svetlobe vrt
Vir Napajanja Sončne
lučka led solar sončne svetlobe varnost
Uporaba V sili
LED Sončne Svetlobe sončne svetlobe led
Garancija 12M
solarni senzor svetlobe led solaire

Podobni izdelki