2pc Maxell Original ML2016 ML 2016 3v baterija Li-Ion, Litij-Ionska gumbaste Gumb CMOS RTC Baterije Baterije

Nov izdelek

€6.07

€6.38

-5%

Oznake:

baterija ml2032, bomaker sifi 2 tws, vl 1220 baterije, cmos baterije prenosnike, 3v baterija, csr internetnih storitev (isp), arduino rtc, ml2430 litijeva baterija, ds1307 rtc, cr2028

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO kupnino ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Poreklo JP(Izvora)
Use1 digitalni snemalniki glasovno,Bluetooth kartice,Calcul
Use2 elektronski lestvici,Avto ključ,MP3,Set top box
Blagovna Znamka Maxell
Številka Modela ML2016
Vrsta Baterije Li-ion
Certificiranje UL
Use3 merilnikov glukoze v krvi,ure,igre,
Nazivna Zmogljivost 30mah
Velikost 20*1.6mm
Nazivna Napetost 3v

Podobni izdelki