Beauty Star IPL Elight Epilator Trajno Lasersko Odstranjevanje Dlak Laser Epilator Ženske Bikini Pazduho Noge Lasersko Odstranjevanje Dlak Stroj

Nov izdelek

€295.91

€493.18

-40%

Oznake:

odstranitev lasersko odstranjevanje dlak, ipl, iphl laser epilator, laser kože, genitalni odstranjevanje dlak laser, ipl pomlajevanje kože dela, epil laser, diod laserska, epil ipl, origenal laser hair removel

začetek

konec

Elight IPL Trajno Odstranjevanje Dlak & Pomlajevanje Kože Lepoto Stroj

Kako deluje?

IPL (Intense Pulse Light) je neke vrste blagega fotodinamična terapija.Svetloba z dolgo valovno dolžino(650-1200nm) lahko prodrejo skozi povrhnjico las folikula v globoko del kože, ki se pretvori v toploto, da se uniči celice na koren las, tako da se doseže učinek odstranjevanja dlak.Medtem, je tudi koristno za proizvodnjo kolagena za pomlajevanje kože.

Specifikacije:

Način delo: HR (odstranjevanje dlak) način, SR (pomlajevanje kože) način

Operacijski ročaj Svetilke Tip: dva ,eden za odstranjevanje dlak, za pomlajevanje kože

Spektralno območje: širok spekter

Spektralno območje: 650nm~1200nm

Operacijski glavo površina: 4.4 cm * za 1,6 cm

Gostota energije: 7.5 J/cm2(Maks.)

Razpon ravni: 1-3 ravni

Napajanje: AC100V-240V,50Hz/60Hz

Nazivna vhodna moč: 150W

Prednosti:

Neinvazivno, ne kirurgije,

Brez bolečin, rahlo pekoč občutek v zdravljenje

To ne vpliva na normalno delo in življenje po zdravljenju

Brez stranskih učinkov

Dolgotrajne posledice

Eden operativni vodja, dve funkcija

SR ---pomlajevanje Kože

HR ---odstranjevanje Dlak 1. Instrument ima dve funkciji, HR ( odstranjevanje dlak ) in SR ( pomlajevanje kože ), ki se lahko vklopi funkcijo izbirna tipka. 2. Tam so dva delovna načini, EXP (klasično) in se ODLOČIJO (hitro), in načina vklopi način izbirna tipka. 3. Nivo energije se giblje od 1 do 3, ki se lahko prilagodi raven energije prilagoditev tipke. Luč, Ko uporabljate HR funkcijo in izberite možnost "EXP" tip, pritisnite enkrat gumb, ki bodo imeli dve impulzni svetloba;

Ko uporabljate HR funkcijo in izberite možnost "ODLOČIJO" tip, pritisnite gumb za dolgo časa, stroj, ki bo imel 5-krat svetlobe z 1 hz; po 3 sekundah,bo prišel 5-krat svetlobe z 1 hz, nadaljujte ta postopek, dokler eno minuto ali lahko ustavi, da pritisnite gumb, da ga zaprete.

Ko uporabljate SR funkcijo in izberite možnost "EXP" tip, pritisnite enkrat gumb, ki bodo imeli enega pulzirajoče svetlobe;

Ko uporabljate SR funkcijo in izberite možnost "ODLOČIJO" tip, pritisnite gumb za dolgo časa, stroj, ki bo imel še naprej svetlobe z 2Hz do eno minuto, ali lahko ustavi, da pritisnite gumb, da ga zaprete.

Paket Vključuje:

1x HR&SR stroj

1x Napajalni Kabel

1x Laser Odporna Stekla

1x Priročnika

Opomba: Optični varnostni 1) svetlobe, ki jo oddaja instrument, ki lahko poškoduje oči: ne glejte neposredno v svetlobo, ki jo oddaja operacijski ročaj.Priporočljivo je nositi zaščitna očala, med delovanjem. 2) ne uporabljati operacijski ročaj za namene zunaj področja uporabe tega priročnika. 3) Ponovi emisijo svetlobe energije za posamezen del telesa, lahko povzroči poškodbe kože. 4), Ko ga ne uporabljate, izvlecite napajalni in postavite ročico v ročaj režo stroj. 5) luči vtičnice morajo biti vedno čisti, in filter naj ne držijo koli materiala. 6) ne dotikajte filtra med delovanjem, da se prepreči opekline.

- Če želite kupiti več elementov v naši trgovini, lahko pa jih dodate vse v košarico najprej, nato, da plačilo skupaj. - Naročila, bo preklicana, če plačilo ni bilo, prejeti v roku 20 dni od nakupa. - Če želite, da bi velik naročilo, se obrnite na nas, da bi dobili veleprodajno ceno, vam bomo ponudili dober popust.

-Čas dostave je odvisen od letnih časih, vremenskih in drugih dejavnikov, za zaposlene dni, dostava odloži. - Rusija Kupce, naj izpolni svoje angleško Ime in priimek , ali morda ne boste prejeli, ker po politike. -Za Brazilija, Čile, Peru in drugih Južna Amerika Države , da bi se 25-60 dni, da pridejo. -Zaradi lokalne navade.Med zaseden dostava sezone, to bo trajalo približno 35-90 dni. - Naša cena izdelka niso vključno z davki . Kupec je odgovoren za davke.Prosimo, ki se dejavno ukvarjajo s carinjenje. -Če potrebujete kakršne koli dokumenta v potrditev, vas prosimo, da se obrnete na nas. -Bomo zelo cenim, če lahko pustite nas 5 Zvezdic Povratne informacije . -Mi vam toplo dobrodošlico Pokazal Nekaj Fotografij v vašem 5 Zvezdic povratne informacije! -Če imate kakršne koli težave, PLS NE pusti negativne povratne informacije, neposredno! -Bomo poskusili najboljši rešiti težave in vam zadovoljni rešitev.

Veljavna strel Kot 300.000 posnetkov
Velikost IPL Hair Removal Machine
Številka Modela EN082
Elight Trajno Odstranjevanje Dlak Stroj IPL Trajno Odstranjevanje Dlak Lepoto Stroj
Valovna dolžina 650nm~1200nm
Material HR (odstranjevanje dlak) SR (pomlajevanje kože)
Primerna za moški in ženske
Poreklo CN(Izvora)
Način Dela HR (odstranjevanje dlak), SR (pomlajevanje kože)
Gostota Energije 7.5 J/cm2(Maks.)
Napetost AC100V-240V, 50Hz/60Hz
Delovni način EXP (Klasičen Način) OPT (Hiter Način)
Laser Epilator Za Bikini Pazduho Noge Domačo Uporabo Mini Elight Lasersko Odstranjevanje Dlak Stroj
Spot Velikost 15*50 mm (7.5 cm2)
IPL Lasersko Trajno Lepoto Stroj IPL Trajno Pomlajevanje Kože Lepoto Stroj
Ime Izdelka Elight Lasersko Trajno Odstranjevanje Dlak Stroj
Blagovna Znamka Beauty Star
Postavka Vrsta Epilator
ipl žarnico, Dvojno ipl svetilke - ZDA uvoženi
Moč 150w
Vrsta Napajanja električni
Hlajenje kože 6°C hlajenje kože

Podobni izdelki