Bakrene Žice Foto Posnetek Svetlobe Niz Usb Božič Zvezdnato Dekorativne Luči Niz Božično Dekoracijo Led Modeliranje Svetlobe

Nov izdelek

€2.08

€4.34

-53%

Oznake:

27mm led, karton obešalnik, majhno sliko obešalniki, obešalnik žice, plastični natikači obešalnik, garland oranžna, razsvetljava obešalnik, slika žice, lds slike luči, krog sliko obešalniki

Bakrene Žice Foto Posnetek Svetlobe Niz Usb Božič Zvezdnato Dekorativne Luči Niz Božično Dekoracijo Led Modeliranje Svetlobe

Značilnosti:

1.USTVARITE ROMANTIČNO VZDUŠJE :Pregledna posnetek, ki lahko nip fotografije ali druge majhne Predmete ustvarjanje odlično osvetlitev in toplo vzdušje, ki se širi svetloba in razvedriti na širokem področju.To je nujno potrebno za festival dekoracijo.

2.BATERIJSKI pogon:Potrebujete 3 x AA Baterije (Niso Vključene), tako da to je prenosni in se lahko namesti kjer koli za ambient dekoracijo in vzdušje ustvarjanje in ne ne zlahka z neprekinjeno osvetlitev.

3.TO STORITE DRUGAČNA:Z več funkcij, to NI LE popoln niz luči za spalnico, je TUDI na prostem ali v zaprtih niz luči, okraski, brez fotografije, zatiči.Naredite svojo lastno svetlobo dekoracijo, kot so jo dal v kozarec ali fotografijo zaslon za svojo spalnico, poroke, Božič ali rojstni dan!

Opisi:

1.Foto niz luči s posnetki je idealno točko za vas, da light up vaš prostor kot svjetlucati luči z posnetke in foto posnetek luči za spalnico !

2.Najpomembneje svoje posnetke lahko prosto nastavljivi, majhen niz luči omogočajo, da zbrati v različne vrste dekoracijo brez omejitev !

Specifikacije:

Material: plastika + bakrene žice lučka

Velikost:20LED 20 posnetek 2000*10*10 mm

50LED 50 posnetek 5000*10*10 mm

100LED 50 posnetek 10000*10*10 mm

type1: 20LED 20 posnetek

type2: 50LED 50 posnetek

type3: 100LED 50 posnetek

Paket Je Vključeno:

1 niz x Foto Posnetek Niz Luči

Opomba:

1. Prosimo, dovolite rahlo napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni isti točki barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno od pravega predmeta.Prosimo, da pravega, kot standard.

Številka Modela usb svetlobe
Certificiranje NOBEN
Postavka Vrsta Slika Obešalniki
Poreklo CN(Izvora)
DIY Dobave ELEKTRIČNI

Podobni izdelki