160 cm Danganronpa monokuma naročitelj nosi lutko šal Hooded risanka japonske anime cosplay

Nov izdelek

€14.17

€15.74

-10%

Oznake:

ladybug pin, nakit ladybug, oči plišastih, broška ladybug, čebelje krilo, ladybug masko, insektov nakit, hrošč zelena, broška pikapolonica, rdeči šal

Material: Visoko kakovost Shu Velveteen Dolžina: Šal, dolžina 200 cm, širina 10 cm; Hooded Šal dolžina 175cm.Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 7 delovnih dni po plačilu.to običajno traja približno 20-42 delovnih dni za stranke dobijo svoje naročila (pošiljanje iz Kitajske po zračni pošti), To je normalno za mednarodni pomorski promet, in naš postavke so bila nudimo brezplačno dostavo, zato prosim, ne skrbi, prevozni stroški, so bili dostavljeni.O ladijski: ePacket 15-25 dni.Kitajska Post Air Mail 30-40days.EMS 10-20days.IE Fedex in DHL 7-10days 1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic in 5 zvezdic za podroben seznam vašega naročila. 2. Če niste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas pred odhodom nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.zagotavljamo vam, da bomo 100% slove vsak problem za vas. 3. Če vam je všeč, e-mail us befor šolanja negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora na spletnem mestu.Komuniciranje je najboljši način za reševanje problemov.

prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času in poskušali naše najboljše, da pomaga rešiti problem.Če mu je všeč obrnete na nas, da odpravite vse težave, preden zapustijo vse negativne povratne informacije.potrudili se bomo, da sprejme vašo zahtevo.

Rute Tip Šal
Spol ŽENSKE
Številka Modela 165156
Dolžina Rute 135 cm-175cm
Postavka Vrsta Rute
Ime Oddelka Za odrasle
Slog Moda
Vzorec Tipa Risanka
Material Bombaž

Podobni izdelki