15 20 25 30 galono Rastejo Vrečke Rastlinski obrat drevo lonci jagode tkanine vrt orodje raste Cvet jardin

Nov izdelek

€5.68

€7.10

-20%

Oznake:

bonsaj, roko vrtnarjenje orodja, za sadika pot, lonec, rastlin, loncev, ta raste vrečko, varanda, cvetlični lonček, gojenje rastlin, ceram pot

15 20 25 30 galono Rastejo Vrečke velika Vrtna rastlina, drevo, lonci, jagode tkanine vrt gojenju rastlin, jardin doma

Značilnosti: - sprejema visoke kakovosti netkane tkanine in je dihanje.To lahko dopolnjujejo celotno tal žogo s hranilnimi snovmi.To je rastlina, ki absorbira bolj enakomerno in raste hitro po tem, ko presajene v vrečko. - Primerna za vse vrste tal, je lahko presadili vsak trenutek, je to ne vpliva na vreme, je mogoče ponovno uporabiti, to je zelo dobro orodje za vrtnarjenje.Specifikacije: - Barva: Črna in zelena strani barvne - Material: netkanih tkanin - Velikost: #15 (15 galono) - 50x30cm (Premer x Višina); #20 (20 galono) - 55x30cm (Premer x Višina); #25 (25 galono) - 60x35cm (Premer x Višina); #30 (30 galono) - 60x40cm (Premer x Višina); - 100% novih in dobre kakovosti, Vse te vrečke z ročaji. - VERT DOLGO ŽIVLJENJSKO DOBO.Package Seznam: 1PC Pozor: Prosimo, dovolite 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja.Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala za vaše razumevanje.slike :

* Mi ladje po vsem svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).

* Naročilo bo odposlano v roku 3 delovnih dni.

* Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

* Slike so prikazane samo za referenco samo.

* STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in holoidays.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

* Zaradi stanja staleža in časovna razlika, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

* Prosimo, bodite pozorni, mednarodni dostavo zelo odvisna od lokalnih običajev in post storitev.

* Sprejemamo plačilne pogoje iz Depozitni in drugih priljubljenih izrazov.

* Če si želite plačati drugi izrazi, razen Depozitni, prosimo, obrnite na nas vnaprej.

* Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po tem, ko potrdite naročilo.

* Nudimo 1 leto garancije za pokvarjen predmeti, dodatki pridejo s 3 mesečno garancijo.

* Mi test vsak izdelek preden ladja, in jamstva, da je 100% deluje.

* Z napako izdelki MORAJO BITI prijavljene in stranka ima največ 7 dni od datuma prejema za zamenjavo (Kupec mora vključevati vse originalne predmete, nepoškodovano, v re-saleable pogoj).

* Nudimo brezplačno popravilo storitev znotraj 1 leto od nakupa.Za prvo 1 mesec, mi bodo plačali en način ladijskega stroškov (od Kitajske do vaše lokacije).Po 1 mesecu nakupa, kupec mora plačati 2 načine ladijskega stroškov.

* Ko smo dobili vrnitev predmeta, bomo poslali nazaj v najkrajšem možnem času.

* Naša garancija ne velja za vse izdelke, ki so fizično poškodovan, ali ki niso v normalnih obratovalnih razmerah, kot posledica napačne uporabe ali nepravilne namestitve na kupca strani.

* Vaše mnenje je za nas zelo pomembno, da bi izboljšali kakovost storitev.Smo iskreno vabimo vas, da pustite Pozitivne Povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

* Če najdete kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, samo prosimo, da nas kontaktirate prvič, preden ste odšli vsak nevtralne ali negativne povratne informacije, se bomo potrudili, da zagotavljajo vaše zadovoljstvo.

Vrt Lonci, Stroji Za Sajenje
Funkcija 2 vrtne potrebščine jardinage dvorišču
Vrsta ekstra velika velika velikost drevesa rastejo vrečke
Funkcija 1 rastlin vrtec vrečke
Funkcija 3 za saco planta jardim tuins tuin rastejo
Številka Modela A14059
Nastavite Vrsto No
barve zeleno-črna strani
vertikalni vrt planter
Material Rastlinskih Vlaken
Funkcija 4 za paradižnik jagode
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki