Obraza Laser Plazme Pero Iglo Dviganje Plazme Pero Kože Oznako Mol Tatoo Wart Odstranitev Temen Madež Freckle Odstranitev Mol Mesto Igle

Nov izdelek

€6.47

€12.95

-51%

Oznake:

pero plazme, laserski kazalec, obraza laser, plazma pero fibroblast za kožo, dvigalo, laser plazme, co2 laser machin, masuinq plazme, epil laser, laser wart, lasersko zdravljenje kože

Obraza Laser Plazme Pero Iglo Dviganje Plazme Pero Kože Oznako Mol Tatoo Wart Odstranitev Temen Madež Freckle Odstranitev Mol Mesto Igle

Kaj je lepota pošast?

Monster lepota črnih točk odstranitev plazme svinčnik za veke dviganje Lepoto Montser je prenosni plazemske naprave za odstranjevanje spot, pigmenta, kožo oznako, moli, wart itd, in izboljšanje gubam, brazgotina.Če za pridobivanje električne energije z Visoko frekvenco med stabilno ioni površini kože in nestabilno(labile) ionov v zraku, iskra je nastala.Zdravljenje območje je zažgal(ne zogleni) z iskro brez neželeni učinek, in nato toplotne energije je narejen.Lepota Pošast uporablja nizke moči in primerna frekvenca za svoj namen beauty care, tudi varen in brez stranskih učinkov, so se pojavile.A,Primerjati obstoječe opreme, je bolj varen in enostaven za uporabo .B,opreme izhlapi kožo peneče način uporabe brez dotika kože .C,je enostaven za uporabo, brez bremen .D,lahko zdravi skoraj poškodb, ki se lahko zdravijo s CO2 laser.

Uporabi plazmi, pero?

Monster lepota črnih točk odstranitev plazme svinčnik za veke dviganje 1.Vstavite iglo stroja . 2.Priključite napajalni adapter v stroj . 3.Pritisnite gumb ZA vklop/IZKLOP za nekaj sekund . 4.Prilagodi moč in frekvenco naprave . 5.Je pripravljen za uporabo, ko gumb napajanja utripa, s pritiskom NA stikalo še enkrat . 6.To bo stop in aktiviranje če pritisnete ali sprostitev "SHOT" gumb . 7.Po postopku , pritisnite "NA"gumb za nekaj sekund ustavite . 8.Premakniti z leve proti desni, namesto da ostanejo na mestu, medtem ko uporabljate Nasvet. 9.Uporabite kratek dotik večkrat namesto ene dolge dotik, medtem ko uporabljate Nasvet

Območje Uporabe

Monster lepota črnih točk odstranitev plazme svinčnik za veke dviganje

Odstranitev strani:

Premikanje iglo nekoliko proti mestu in je lahko zelo jasno, da melanin je zgorela in pade po električno iglo nagradnim nad njim, in če te lise so plitve in območje je majhna, se lahko odstranijo vse v eni potezi.Če je večje območje in pigmentacija je temnejši, bo trajalo 2 ali 3 poskusi, da ga odstranite.Tudi mi bi morali najdete v kozmetične storitve, ko uporabljate električno iglo zdravljenja, ne samo, da bi morali obdržati stranke še vedno, kozmetičarka mora uravnotežiti njeno roko z električno iglo in ne stresajte, da se prepreči opekline, nedoslednosti in pomaga pri celjenju ran, post-zdravljenju.

Odstranjevanje znamenj:

Bodite pozorni, da razlikujete mol obsegu, ko odstranite mol, nekaj moli rastejo na površini kože in root raste v globoko kožnega tkiva.Ne poškoduje površine mol vse naenkrat, ko uporabljate električno iglo, je najbolje, da uporabite majhno kvadratnih za kurjenje.Če je globlje mol, ne samo, da se prepreči vnetje po obdelavi, to je najbolje uporabiti hranil, krema, ki deluje kot žive celice 2-3 dni pred rana se je zacelila.To preprečuje, udrtine v kožo.Pri uporabi hranil smetana, morate paziti, da ran in da bi ne trpijo zaradi vnetja, če ne, potem ne obrišite.

Odstranitev granulacijsko tkivo:

Povežite granulacijo komponente z električno iglo vrata in spali koren celice granulacijo z laserjem iglo.Po približno teden dni, granulacijo bo padel na lastno pobudo.Če granulacijo, je majhna, granulacija se lahko odstrani v enem pojdi z uporabo laser iglo.Če granulacijo je veliko, treba je spali večkrat, tako, da ne vplivajo na celjenje ran.

Odstranitev tetovaže:

Na splošno, področje tatoo odstranitev je večje.Ga je treba uporabljati z veliko velikih iglo.Metode odstranitve tatoo je enako kot odstranjevanje madežev.Čas delovanja se lahko nekoliko dlje, in za tetovaže z večjih površin (za več kot 3 cm).To je treba predelane večkrat, in ne smejo biti zaključene vse na enkrat.V nasprotnem primeru, ta bo posledica bakterijske okužbe, če niste previdni.To je rekel, če ne boste previdni z bakterijsko okužbo, je mogoče rezultate res slabo.Kozmetičarka in strank, bi morala biti zelo previdni, in če ste imeli hudo vnetje, morate posvetovati z zdravje zdravnik v najkrajšem možnem času.

Funkcija:

1. Fine Igle Ga lahko uporabite za kožna znamenja, bradavice, kožo oznake,pege temno mesto in pigmentacije odstranitev 2. Ravno Okroglo Glavo Uporabo ampul in uporabo učvrstitev kože glavo, da učinkovito zmanjša gube. 3. Progaste Krog Glave Spodbujanje dermis plast kože, pomaga kožo absorbirajo bistvo v dermis plast,pospešujejo regeneracijo kože. 4.Primerjaj z akumulatorska čarobna peresa, plug-in električnih čarobno pero je močnejši. 5.Uporaba tehnologije in električna ion carbonation funkcijo, ki lahko izboljšajo vašo kožo z neverjetno hitrostjo. 6.5-hitrost nastavljiva moč in pogostost prilagoditve za različna zdravljenja, ki je zanesljiv, uporaben in priročen. 7.To nima nobene krvavitve v procesu, brez stranskih učinkov, ker je z uporabo edinstvene električna ion tehnologije,. 8.Ima močan pomlajevanje kože učinek, lahko učinkovito odpravljanje gub, brazgotine, pege, itd. 9.By carbonizing in taljenje melanin, da bi dosegli obstoječih CO2.

Pozor

1.Izogibajte se soncu in spa za 3 dni po zdravljenju . 2.Poskusi, da ne odstranite scab sebe in pustite, da naturallu padel iz svoje kože, za zmanjšanje možnosti za brazgotino . 3.Če je poškodba je globoko, lahko naredite več seji namesto enega dolgotrajni seji z srrong dotik . 4.Vedno uporabite gibljive gibanja pri zdravljenju, namesto da ostanejo na samo eno mesto , ki lahko povzroči brazgotino . 5.Uporaba Nasvet večkrat s kratkimi dotik in premikanje gibanja . 6.Ne uporabljajte na hiperpigmentacija na epdermis kot freckle .

Material Akril
Standardna Napetost 100V
Okrogla igla funkcija Face lifting kože
Oster iglo funkcija Odstranitev mol mesto
Funkcija 1 Proti gubam in Učvrstitev Kože
Vrsta Spot Mol Freckle Odstranitev Pero
funkcija 6 Kožo rejuven
Blagovna Znamka BOLUOYIN
Številka Modela pošast plazme pero
Funkcija 4 Veke dviganje
functionl 3 Freckle remova
Vir Napajanja Suhe Baterije
funkcija 5 Zaostrovanje Kože
Funkcija 2 Mol odstranitev

Podobni izdelki