Mini Brnenje Infrardeči Senzor Ufo, ki Plujejo pod Igrača Indukcijske Zrakoplova Quadcopter Za Otroke, Otroke Igre, Igrače

Nov izdelek

€7.58

€11.67

-36%

Oznake:

rc simul, mobula 7, sg107, za hemorrhoid, quadcopt, vintage letenje ribolov box, tujec nlp, ls mini brnenje, canva, brnenje

Mini Brnenje Infrardeči Senzor Ufo, ki Plujejo pod Igrača Indukcijske Zrakoplova Quadcopter Za Otroke, Otroke Igre, Igrače

Značilnosti:

1.Varen in Trajen: Mini quadcopter true je iz okolju prijaznega nestrupeno in čvrst material, Če je trk, to je odskakati namesto zlom in ne povzroči poškodoval otrok.

2.Enostaven Za Letenje Nadzor z Rokami - BREZ Dotika je Potrebno: Kretnjo mini brezpilotna letala Nežno, leti in lebdijo v zraku takoj.Vam ni treba izgubljati časa za učenje otrok, kako nadzorovati in otroci začetnik ne potrebujejo, da praksi.

3.Nadzor Geste: Zaradi napredne LED ir senzor hover tehnologije.Lahko nadzor smeri in lege z rokami ali kretnje.Ko roke tesno na to NLP slog rc true, bo letijo v nasprotni smeri.

4.Infrardeči Indukcijske Auto-Izogibajte se Ovire: Zaradi 2 visoko precizne senzorjev na letalu, Letenje mini brnenje takoj zazna trdno predmeta, in auto-upravljanje, ki plujejo pod nagiba, Inteligentno leteti daleč ovira.

5.Lučka: LED, ki plujejo pod igrača lahko svetloba sama, ko v temi,Enostavno fant dekle otroci chase, našli in jo zgrabi.

Opisi:

Veliko igrač in darilo ali zbirka za otroke otrok; Izboljšanje roko oči usklajevanja.

Specifikacije:

Način nadzora: Ir Senzorjev za Nadzor

Čas letenja: 5-8 minut

Čas polnjenja: 30-50 minut

Zaznavanje distancen: 10 m

Barve: Modra, Rdeča (neobvezno)

Primerna starost: >3 let

Velikost:11*11*6.5 cm

Baterija:1600mah

Paket Je Vključeno:

UFO zrakoplova x 1

Polnjenje prek kabla USB Kabel x 1

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

66279 VROČE PRODAJE

Starostni Razpon 5-7 Let
Poreklo CN(Izvora)
Package Vključeni UFO zrakoplova x 1,USB Kabel za Polnjenje x 1
Opozorilo /
Nadzor Kanalov 2 Kanali
barve Modra, Rdeča (neobvezno)
Baterija 1600MAH
Garancija /
Način za nadzor bliskavice Ir Senzorjev Za Nadzor
Material Kovine
Številka Modela Gesta zaznavanje plavajoče quadcopter

Podobni izdelki