1 Set Lesenih Kovanje Žogo Kladivo Polje Otrok Zabavna Igra Hrček, Igra Igrače Zgodnjega Učenja Izobraževalne Igrače Za Otroke, Fantje

Nov izdelek

€4.60

€4.84

-5%

Oznake:

montessori, parachutist igrača, kovinski puzzl, igre puzzl, puzzl, otroške igrače, puzzle z volkovi, okrogla puzzle, puzzl lesene, mini padalo igrača

Opis Izdelka:

Ime: kvadratni knockout tabela

Velikost: 11 cm * 11 cm * 8 cm

Material: Les

Primerno starost: 9 mesecev+

Barva priznavanje, uresničevanje otroka roko oči usklajevanja

Naučiti otroka, da uporabite leseno kladivo na pravi način in potrkal je na voljo.Žogo bo roll out of the box in prebuditi otroka obresti.To lahko uveljavlja moč otroka zapestje;

2. Pustite, da baby postopoma vem, rdeča, rumena, modra, zelena štirih barvah;

3. Pustite baby natančno dal žogo štirih barvah v ustrezni okrogle luknje na vrhu škatle in igra žogo glede na vaš navodila, na primer, pustite baby igra, zeleno žogo, glej, če je otrok lahko natančno ugotovili zeleno žogo, in igrajo jih ven, tako kot praksi hitting natančnost

Padec ladijskega prometa: vam Bomo ponudili najboljše cene na debelo, in priporočamo najboljšo pošiljko.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Pošiljke: 1. Mi bomo na splošno nadaljuje naročil v roku 3 delovnih dneh po prejemu plačila(Dopust se lahko podaljša) . 2. Vedno se o 15-60 dni, da pridejo prek China post navadne majhne paketni plus in China post registrirani letalski pošti . ( Opomba:da manj kot 5 evrov,bomo dostava po Kitajskem Post Navadne Majhne Paketni Plus.To je brez sledenja informacij,vendar pa je hitrost, ki je enaka.Naročil več kot 5 evrov, bi se lahko izsledi.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas . ) 3. Nudimo tudi express dostava, kot so DHL, UPS, EMS, itd, vas prosimo, da nas kontaktirate, če ste jo nujno potrebuje to, ali je količina, ki je velika.

4. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

5. Čas dostave:15-55 dni.pred 60 dni,prosimo ne odpirajte spora.

6.če od vas ne prejmemo v času,prosimo, obrnite na nas, da bi reufnd ali poslali nov paket Vrnitev: 1. Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če niste prejeli parcele,bomo spremljali in odgovor vas kmalu. 2. Sprejemamo vrne in nadomestila v 15 dneh po tem, ko zaključi, se obrnite na nas.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 60 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO kupnino ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM !

(Shipping stroški so kriti s tako prodajalca in kupca na pol.)

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Povratne informacije: 1. Če se izdelki, ki ste jih prejeli poškodovane ali narobe stilov, prosim, ne pustite vse negativne povratne prvi, prosimo, obrnite na nas,mi bo obravnaval in dal zadovoljiv odgovor. 2. Prosim, pustite 5 star povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, bomo cenim (Postavka, kot je Opisano 5 zvezdic, Komunikacije 5 zvezdic, čas Poštnine 5-zvezd)

Opozorilo Varno uporabo
Številka Modela Lesene Kovanje Žogo
Spol Unisex
Slog Lesene Kovanje Žogo
Poreklo CN(Izvora)
Starostni Razpon 3 let
Material Les
Sestavljanke Slog Tangram/Sestavljanke Odbor
Blagovna Znamka TOBEFU

Podobni izdelki