Powecom Maske FFP2 Varnost Prah 95% Respirator Pm2.5 filtrirna Reuseable Maska Zaščitna Usta Žarilna Masko Kritje CE

Nov izdelek

€31.69

€68.88

-54%

Oznake:

fpp3 masko, ffp2 respirator medicinske, maske ffp2, prah maske ffp2, zaščitne maske maškarada, Maska 3m, ffp2 es masko, maske ffp2 powecom, maska dihal, ffp2mask

Prosimo, da se vljudno opozoriti:

Navedeni izdelek proizvaja in distribuira v tujini in v skladu z zakoni svoje države izvora.Priporočljivo je, da uporabite Powecom uradni spletni strani, da preverite pristnost kode.

O Maske FFP2:

1. Naše Maske FFP2 lahko osamite manjši delci, in strožji fit v obraz, to ni enostavno uhajanja zraka iz obrobja, in filtriranja učinkovitosti delcev, ki lahko doseže 95% pri standardnih pogojih. 2. To je potrebno nositi Maske FFP2, če morate iti k gneča krajev ali trgov, itd. 3. Starejši, otroci, in tisti z dihalnimi težavami, ni priporočljivo nositi za dolgo časa.V FFP2 masko ni masko za enkratno uporabo.V tem posebnem primeru (vir pomanjkanje), se lahko ponovno uporabi.Vendar pa obstajajo pogoji: 1. Uporabnik, ki očitno meni, da je dihalna upornost je večja kot prej in je treba zamenjati 2. Maske so poškodovana in jo je treba zamenjati 3. Priporočljivo je, da zamenjate po uporabi jo 4-krat.

4 Slojni Filter, Funkcija:

1. Prvi sloj je nepremočljiv non-woven lahko filtrirate industrijskih onesnaževal, avtomobilski izpušni plini, rabljeno dim, cvetni prah itd. 2. Druga plast je visoke kakovosti debel meltblown krpo, svoje filtracija učinkovitosti mikrobne delci, ki lahko doseže 95% pri standardnih pogojih. 3.Tretja plast je odebeljena izoliranih bombaž, med meltblown krpo in mehko non-woven, lahko igrajo vlogo izolacije. 4. Četrta plast je mehko non-woven lahko absorbirajo vodo pare izdihanem jih človeško telo, da je vaš obraz suh. ( Prosimo, Upoštevajte: Naše meltblown krpo je debelejši od drugih, ustreza standardi varstva, in lahko zagotovi učinkovito varstvo )

Podrobnosti:

O Delovnem Času:

Zaradi različnih delovni čas v vsaki državi, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bomo odgovorili v roku enega dne.Če imate kakršno koli vprašanje o izdelku, vas prosimo, da nas kontaktirate.Trudimo se, da vam Najboljšo Storitev za Stranke.

O Pošiljki:

Mi bomo poslali iz naročila v 3 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če ne boste prejeli, da bi v predvidenem času, vas prosimo, obrnite na nas.

Povratne Informacije O:

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Življenjski cikel En čas
Funkcija Anti-prah
Blagovna Znamka POWECOM
Ključne besede 2 Držalo Slog Masko
Številka Modela 9501Earloop slog CE FFP2
Certificiranje ce
Poreklo Celinska Kitajska
Velikost 68 x 36.5 x37 cm Lx W x H
Ključna beseda 1 5 plast maske
Varnostni standard EN 149 -2001+A1-2009
Postavka Vrsta Maske
3 ključne besede Varstvo Sprednji Pokrov
Razred zaščite ffp2
Količina 10pcs/vrečko
Primerno Za odrasle

Podobni izdelki