Bluavido 7" IPS 4G Smart Avto Dash cam Android, GPS Navigacija 1080P avto video snemalnik Night Vision Bluetooth, Wi-Fi v Živo Zaslon

Nov izdelek

€92.10

€153.51

-41%

Oznake:

cam dash, baterija bluetooth zaslon, 70mai xiaomi, gp tracker, navigacija gps, rusija majica, snemanje video, 70mai pro, smartphon, discovery 4 vrata prtljažnika

>Dual Camera

Ta Avto DVR ima dve kameri, ki omogoča istočasno snemanje video posnetkov iz dveh različnih zornih kotov.Sprednja Kamera: 1280*720P...Kamera Zadaj: 1920*1080P Auto Vzvratno Parkiranje

-->4G + WiFi

start 4G pri brskanju po internetu z našo dvr, je vgrajen wifi dostopne točke, bo sinhronizacija in deljenje internetne povezave na vaš pametni telefon , uživali v branju, navigacija, glasba na spletu za zabavo.Opombe: vljudno Prosim vstavite lokalno mikro kartica sim, ki podpira spodaj omrežje razreda za 4G brskanju po internetu. 4G-->LTE:FDD,2100(B1)/1800(B3) 3G-->UMTS:2100(B1)/900(B8); 2G-->GSM:900 (B8)/1800(B3);

-->GPS Navigacija

Z zunanje GPS+BD visoko senzor GPS antena, ki vam omogoča, da izberejo optimalne poti in dosegli svoj cilj brez nepotrebne težave.

**Podrobni Zemljevidi z Brezplačno Prevodov**

čudovito 3D mejniki, zgradbe,parki in gorah,vam pomaga najti ob neznanih področjih.Vožnja z Sygic GPS Navigacija je tako praktična in prijetno.natančne razdalje za vsak manever bo vas vodijo do vašega cilja.Če pogrešam pa našo smart algoritem, ki bo takoj preračunati, da bi dobili boste nazaj na svojo pot. **Navigacija po Zapletenih Alternira z Lahkoto ** GPS Navigacija je lane assist s junction view, ki prikazuje prihajajoči križiščih in uporablja svetlo barvne puščice, ki označuje pravilno lane.in navigacijo kompleks prestopne točke.Več Informacij na prvi Pogled napravo ohranja svojo vožnjo zemljevidu na zaslonu ves čas in dodatne informacije se prikaže skupaj.Za podrobnosti, preprosto vprašali, ali se dotaknite zaslona.Kot ste voziti svojo pot, Vnaprej nenehno vas obvešča o bližini storitev, vključno z gorivom postaje, bolnišnice **O Namestitvi zemljevidi** Podpora Evropa / Severna Amerika / South America / Jugovzhodna Azija / Bližnjem Vzhodu zemljevid (Bomo namestiti zemljevidu glede na vaš naslov, na primer: Združenega Kraljestva, bomo namestite zemljevid Evrope) Opomba: O zemljevid, če ga želite posodobiti zemljevid, se obrnite na nas, mi vam pošljemo, prosim, ne prenos v druge kraje, v nasprotnem primeru bo škoda originalni zemljevid.Posodobitev zemljevida čas: enkrat na leto .

-->V živo Čas za Daljinsko Spremljanje skozi Mobilni telefon App

Z našo edinstveno oddaljeni zaslon mobile app "Avto Pomoč" in internetno povezavo, to vam omogoča, da daljinsko spremljanje vaš avto za vožnjo pot, in kaj se je zgodilo okoli vašega avtomobila.

>> Spremljanje in Opozarjanje 720P fotografije in 10s video bo kmalu (1-5) poslali na vaš telefon če avto trčenje se je zgodilo, in ga pošlje opozorilo, da "se Avto trese", da remiand vas, 24 urah za zaščito vašega avtomobila; >>GPS Track Zgodovina Avto vožnjo pot, ki bo posnet in v realnem času maščevanje na avto pomoč APP. >>Eden Ključnih Delež Avto Življenje Delite vaše potovanje logger ali zanimive videoposnetke s prijatelji.Preberite slike in videi iz drugih prijateljev.Če želite uporabiti to funkcijo prosimo, upoštevajte nasvete: 1.Ko to funkcijo uporabite prvič , povežite dvr je wifi hotspot, da preverite, ali pametni telefon in avto dvr pod isto omrežje. 2. Tam je internet 4G , SD kartico v ogledalo; 3. Poskrbite, da je telefon app in dvr povezavo uspeh, tako dvr in telefon app so na vrstico;

-->7" Zaslon Na Dotik

Boste imeli izkušnje, kot je uporaba mobilnega telefona, za zaslon, ki je velik 7.0 palčni Super zaslonu prikaže,idealno za gledanje HD videoposnetkov, igranje iger, brskanje po spletu ali branje grafike s svetle barve, in zagotavlja podrobne karte, poglede, vse to je 7,0 cm.

-->ADAS Plus functnion

LDWS Lane Odhoda Opozorilni Sistemi Opozorilo se sproži, ko lane odhoda je zaznal, ki temelji na realnem času, video posn.FCWS Naprej Trčenju Opozorilni Sistem Opozorilo se sproži, ko je mogoče naprej trčenju je zaznal, ki temelji na realnem času, video posn.FVMA Naprej Vozilo Premika Alarm Opozorilo se sproži, ko se vozilo pred vami poteze, ki temelji na realnem času, video snemalnik.

-->Obračanje Slike

-->24 Urah Parkirišče Straža

Ko nekdo v bližini vaše vozilo ali vozilo začne premikati, se Samodejno vklopi in začne snemati, ko zazna nobenega vpliva ali trka,se naprava samodejno samodejno snemanje za nekaj sekund,preverite, ali 24hr Parkirišče Straža.Opozorilo: Treba kupiti OBD buck kabel.

-->UKV-Oddajnik Funkcija

Ko ta avto dvr določa enako frekvenco FM, kot avto radio (npr.87.9), dvr, bo izhod zvoka prek UKV-oddajnika je funkcija za vaš avto zvočnikov.

-->Bluetooth Hands-free Funkcija

Hvala za bluetooth hands-free, po seznanjanju bluetooth med dvr in pametni telefon, lahko kličete in sprejemate klice neposredno iz dvr sama z vgrajenim MIKROFONOM in zvočnikom.

-->2G RAM +16 G ROM

Zgrajena je V 2 GB DDR3 RAM in pomnilnik 16GB, Podporo za Google Play Store in predhodno nameščen, Ga lahko dostop do milijonov brezplačnih in plačljivih aplikacij na voljo za prenos naravnost do vašega dvr.

-->G-Senzor

3-osni G-Senzor zazna nenadno pospeševanje, zaviranje in trčenj za samodejno zajemanje in zaščiti kritične posnetki okolice nesrečo.Skozi ta funkcija pomembne datoteke, ne bodo odstranjeni s zanke snemanje.

-->Ciklično snemanje

Ciklično snemanje zagotavlja, da vaš fotoaparat ne ustavi snemanje, ko je pomnilnik je poln.Fotoaparat samodejno prepiše najstarejši datotek na pomnilniško kartico, kar ji omogoča, da se snemanje za nedoločen čas.

Sličic Na Sekundo 25
Ločljivost Kamere 1920x1080
Zaslon razmerje 16
Postavka Vrsta Avto DVR
Slikovni Senzor 1/3"Sony Ccd
Baterija Vgrajeno
Video Kodo H. 264
Night Vision podpira
Slikovnih pik 1200Mega
Pomnilniška Kartica Reding Hitrost Razred 10
Zaslon Na Dotik Da,
Velikost Zaslona 7Inches
Zaslon IPS
Proizvajalec Čipov Spreadtrum SL8541E
RAM/ROM 2 GB/16GB(Sistem, ki bo zasedel 3GB)
GPS logger Zunanjih
Zorni Kot 150°-160°
Izvirni Paket Da,
Video Format TS
Blagovna Znamka Bluavido
OSD Jezik Vietnamski
Vmesnik Micro SD/TF
Skupščina Način Prenosni Snemalnik
GPS Navigacija JA, prosti zemljevidi
Max Zunanji Pomnilnik 64 G
Certificiranje ROHS
Poreklo CN(Izvora)
Število Leč 2
Posebne Funkcije Mikrofon
Življenjska Doba Baterije baterija je zelo majhna, prosimo, stik z oskrbo z električno energijo za uporabo
Bluetooth 4.0 Podpira Handfree
Kamera Zadaj Da,
Dvojno Objektiv Da,Podporo Dvojno objektiv za snemanje hkrati

Podobni izdelki