LED Nočna Lučka Projektor Zvezdnato Nebo Zvezda, Luna Master Otroci otroški Baby Spanja Luminaria Pisane USB Projekcija Lučka Sveti

Nov izdelek

€3.69

€5.20

-30%

Oznake:

plošča za razvrščanje, projektor star, 36volt, fairybel, luminaria projektor, lučka led, igra nebo, galaxi projektor, funko pop poroka, cristmas projektor na prostem

Značilnosti:

Visoka kakovost materiala

Izdelano iz kakovostne ABS materiala, dekorativna luč, je brez vonja, ne-strupena, gladka, čvrsta,vzdržljiv in ima dolgo življenjsko čas.

Dva načina

Obstajata dva različna svetloba načine, vključno z toplo svetlobo in barvita načinov svetlobe, in ga lahko spremenite, glede na različne vzdušje.

Varnost

Projektor žarnice, nizko napetostni,LED svetlobni vir, ne bo poškodoval oči v temi.Otroci star nočni svetlobi ponuja fantastično gibljejo zvezdnato nebo, briljantno in romantično constellation učinek.Otroci lahko uživali te prizore v mirni um,jim pomagati s sladko spanje.

Super darilo

To noč svetlobni projektor transformacije otrok spalnica v zvezdnato svetišče.To je lahko veliko darilo za vaše otroke na svoj rojstni dan, dan otrok ali ali druge praznike.Jih bo vesel, da je dobil.

USB/baterijsko napajanje

Powered by USB kabel ali 3 AA baterije (baterije niso vključene).Lahko izberete najbolj priročen način za uporabo.

Široko uporabo

Ta projektor svetloba je popolnoma primerna za igro sobi, doma stranka, zvezdnatim večerja, obletnico, avto, petje sobi ali na drugih mestih.

Opomba :

Star svetlobo, je opremljen z napajalnim vmesnikom in prostor za baterijo, ki se lahko neposredno priključen v vtičnico, ali pa lahko uporabite 3 AA baterije(niso vključene).Opomba: Prosimo, ne uporabljajte napajalni ob istem času, ko uporabljate baterije, tako da se prepreči prekomerno trenutno povzroča bučka, da gorijo ali življenje je prekratko .

Specifikacije:

Postavka vrsta: LED Žarnice Projektor

Material: ABS+električnih komponent

Barva: črna

Svetloba, barva:topla svetloba/modra/rdeča/zelena

Količina: 1pc

Baterija:vgrajena 3*AA baterije ( niso vključene)

Baterija:vgrajena

Napetost: ≤36V (V)

Vmesnik:USB

Postavka velikost: 10.5*10.5*12 cm/4.113*4.13*4.72 palčni(L*W*H)

Teža: 164.9 g/5.82 oz

Package:

1*LED žarnice projektor

1*USB kabel

Pakiranje seznam

1*LED žarnice projektor

1*USB kabel

Blagovna Znamka ABEDOE
Napetost 36V
Številka Modela LED Projektor Lučka
Poreklo CN(Izvora)
Priložnosti Domače Razvedrilo
Slog Mini

Podobni izdelki