Nepremočljiva Prostem Vrt Dežnik Dežnik Kritje Odtenek Vremensko Teras Konzolni Suncobran Dež Kritje Dodatki

Nov izdelek

€6.22

€6.28

-1%

Oznake:

zunanji dežnik, teras dežnik, za vrt dežnik, n dež kritje, zunanji suncobran, balkon dežnik, honor9, vrt suncobran, dolgo dežnik pokrov, W05

Značilnosti:

1. KONZOLAH, SUNCOBRAN COVERA Celovito paleto nepremočljiva Teras Offset Dežnik Kritje, ki ustreza do 13'Dia krog ali 9 ' L kvadrat off center konzolni dežniki. 2. ODPORNE & TRAJNE Notranji premaz in dvojno sešijejo zavezuje robovi, ki preprečujejo ta teras dežnik pokrov iz krekinga.Poročilo o preskusu opravili: 96 ur v vodo in pod vročim sončnim žarkom.To lahko ostane izven vse leto in zagotavlja popolno zaščito pred vremenskimi vplivi. 3. NEPREMOČLJIVA Močno nepremočljiva Tkanina Oxford, PU, dihanje, lahki, enostavno opremljanje in dovolj oster, ne bo skrči, izginja ali preoblikovanje v težkih pogojih, kot so dež, sneg, zmrzal, ptičjih iztrebkov itd. 4. VETER ODPORNE Vse krog vrvico dnu kabel ključavnice za dodatno varnost, da to ne odpihniti v vetru. 5. ENOSTAVEN ZA UPORABO IN ČIŠČENJE Heavy duty rust-dokazilo strani zadrgo za enostavno in izklop; Obriše z vlažno krpo ali cev navzdol z vodo in pustite, da se posuši na soncu za naslednjo uporabo.

Kako najti odlično kritje?

1.Da bi pravilno izmeriti vaš dežnik, ročice je v zaprt položaj, tako da krovni material zapre popolnoma okoli dežnik in palico. 2.Z dežnik zaprta, izmerite obseg okoli najširši del krovne materiala.Lahko tudi izmerite premer čez dežnik materiala na najširši točki. 3.Izmerite višino (včasih navedena tudi kot dolžina) od vrha krovne kateri material se konča. 4.Primerjajte svoje dimenzije do velikosti našega teras dežnik pokriva prikazano zgoraj in izberite velikost, ki je enaka ali nekoliko večje kot vaš dežnik dimenzije v spustnem meniju zgoraj.

Paket je vključeno:

1 x Dežnik Suncobran Pokrov 1 x Vrečko za Shranjevanje

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3cm razlika zaradi ročnega merjenja.Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Package Vključeni 1 x Dežnik Suncobran Pokrov + 1 x Vrečko za Shranjevanje
Material 210 D Oxford krpo
Velikost As pictures show

Podobni izdelki