Fort Stavbe Komplet Šotor za Otroke, Igrajo Šotori Zabavno Utrdbe Stavbe Igrače Fort Kit Žareti V Temno Playhouse Igrača

Nov izdelek

€3.79

€5.11

-26%

Oznake:

star dojenček šotor, otroci fort builder, diys otroci šotor, strešni šotor, kitfort kt, graditi utrdbe, velika stavba kit, ludo, tabor zunanji šotor, smoby playhouse uk

Opis:

ŽARETI V TEMNO FORT STAVBA KIT - Graditi neskončno predvajanje šotor strukture, utrdb, igra predore in več, s tem gradnje fort sklop, ki vključuje 51 žareti v temno povezovanje palice, 36 multilink sfere in 1 kos šotor krpo.

ZGRADITI SVOJ FORT - Ustvarite velikan otroci utrdbe za vstavljanje in zasuk palice v krogle (nadzorom odrasle osebe je priporočljivo); Otroci lahko igrajo v zaprtih prostorih in na prostem.Sijaj v temi, funkcija mora biti izpostavljeni svetlobi se pred aktiviranjem v temi.

UČENJE IGRAČE ZA OTROKE - Izgradnjo in si predstavljajte, medtem ko obvladovanje osnovnih inženirskih veščin; to gradnje fort stavba kit namenjen prižgala ustvarjalnost; da otroci igrajo šotor z dodajanjem svetlobe stanja za streho.

NAVDIH OTROCI SPOSOBNOST - Super za gojenje otroške domišljije, razvoj eye-ročno usklajevanje, usposabljanje finih motoričnih spretnosti, pa tudi za izboljšanje barve in oblike priznavanja.

OTROCI ŠOTOR GRADNJA IGRAČE OČALA - To otroci igrajo fort komplet je narejen z kid-varno, BPA-free plastike; vključuje 12.2 cm palice in 1.38 palcev kroglice; te gradnje fort stavbe igrače so kot nalašč za radovedne-mislečimi otroci starosti 4 in navzgor.

Specifikacija:

Material: plastika, krpo

Žogo Premer: 3,5 cm/ 1.38 palčni

Rod Dolžina: 31 cm/ 12.2 palčni

Šotor Krpo: 150x120cm/ 59x47 palčni

Paket Vključuje:

36 Kosov, Skupno Kroglice

51 Kosov Povezovanje Palice

1 Kos Šotor Krpo

Opomba:

Barve se lahko nekoliko razlikuje zaradi barvo umerjanje vsakega posameznika monitor.

Prosimo, dovolite nekoliko merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Material Plastični
Številka Modela Šotor Set
Certificiranje NOBEN
Starostni Razpon 5-7 Let
Vrsta šotor
Značilnosti Šport
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka MagiDeal
Opozorilo NO

Podobni izdelki