Strokovno Mocute 054 Bluetooth Gamepad Mobilne Joypad Android Palčko Brezžični VR Krmilnik za Pametni telefon, Tablični RAČUNALNIK, Telefon

Nov izdelek

€7.07

€9.06

-22%

Oznake:

android bluetooth gamepad, igre mouse pad, joypad palčko android, krmilniki mocute, nadzor strel, kovinski mobilne gamepad, blutooth gamepad android, Nadzor, palčko pc, brezžični gamepad

Mocute 054 Bluetooth Gamepad Mobilne Joypad Android Palčko Brezžični VR Krmilnik za Pametni telefon, Tablični RAČUNALNIK, Telefon

Opis:

1. Standard Android naprave (način A):

V Meniju, če levi palčko lahko premikate kazalec, A&X gumb za gumb enter , B&Y je vrnil ključ; to pomeni, da vaš mobilni sistem lahko podpira mednarodni standard, gamepad,samo prenesete igro in igrajo neposredno.(lf ne more delovati, nato pa se nanašajo na del Android MTK mobilne delovanje)

2. Download Igre:

Scan QR kodo na priročnik za vstop v MIGAMEPAD centra za prenose, potem si lahko prenesete Newgame ali Migamepad igre, aplikacije ali tretje osebe igra vloge.e.g.Newgame platforma: po vstopu v Newgame uporaba morali preveriti meni-gamepad za upravljanje.ali je povezava uspešna, lahko neposredno igra igre v Newgame center.tipko m je i ključne funkcije v Newgame.Opomba: Newgame aplikacija bo samodejno poveže s Newgame protokola, če spremenite na drugo platformo, delovanja, prosim, pritisnite gumb za DOMAČO stran telefona, zaprite Newgame platformo.MIGAMEPAD Game center so vse gamepad igre in podporo NES/SLO/GBC/SFC/SMD/GBA/N64/MAME/PS igre.Uporabniki lahko prenesete tudi simulator BIN datoteke za Igre mapo datoteke v mobilni telefon, potem lahko uporabite MIGAMEPAD programske opreme za odpiranje igro datoteke, kot veliko znanih iger: Super Mario, Metal Slug Sangokushi in tako naprej.

3. Android MTK/PC naprave (Y način):

Kot je za Redmi 3G različica, za Huawei Honor3X, za CooIPAD, za Zhongxing itd, ti stari slog, mobilnih telefonov, uporabo MTK CPU, zaradi OLIMPIJA slaba združljivost,ne morejo podporo mednarodni standard gamepad sporazuma.Torej, če po standardnih Android način povezave, nenavadne težave, se bo zgodilo.Smo prednastavitev MTK način za podporo MIGAMEPAD igre.ln ta način, izhod za tipkovnici črke, se lahko uporabijo, da nastavite igro na PC funkcijo.

4. Android/iOS VR mode (način):

S tem načinu samo za BaoFeng ali drugih VR aplikacijo!A je gumb enter, B je gumb vrnitev, X je gumba "meni", levo palčko lahko premikate kurzor v meni v aplikaciji, pri igranju video s palčko levo, gor je glasnost+, navzdol, je glasnost-, levo, se hitro previjanje nazaj, desno za previjanje naprej (Opomba: v i05 BaoFeng VR App mora biti nastavljen gamepad je MOCUTE možnost).

5. Za IOS ICade način (B načinu)

Vstop v APP store ali drugih Apple store, iskanje "iCade", potem lahko najdete igre iCade, ki podpirajo gamepad, prenesite in namestite nato v redu.kot Akane Lite, Bratstvo, TTR Premije in tako naprej.Preden se igra igre, prosimo, nastavite tipkovnice za način vnosa v angleški jezik vnosa in se lahko vnosa angleške črke nato v redu (Nekatere igre morda treba nastaviti za uporabo iCade, ko je igral).

6.Za IOS NEWGAME način (X načinu):

Scan QR kodo na priročnik za prenos NEWGAME Aplikacijo!nato lahko uporabite gamepad za igranje iger brezplačno v APP!e.g PRIM ali Herok eu Načinu m tipka i tipke funkcija tipke.

Specifikacija:

Blagovna znamka: MOCUTE

Tip: Blazinice

Združljiv Znamko/Model: Noben

Vmesnik Tip: Bluetooth

Številka modela: SH-MKT-054

Package: Št.

Velikost izdelka: 158*110*52mm/6.22*4.33*2.04"

Brezžični protokol: Brezžični 3.0 združljiva

Brezžični razdalja: 2-10m

Podporni sistem: Android za IOS ,za PC

Baterija: Polnilna Litij-3,7 V 400mA

Continous igra čas: 40 ur

Polnjenje : Mikro USB 5V

Kabel za polnjenje: Mikro USB kabel za polnjenje, ki niso vključeni

Opomba:

Prosimo, dovolite rahlo velikost se razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne prikazujejo dejansko barvo izdelka.Hvala za vaše razumevanje.

1 x Bluetooth Gamepad

1 x Podatkovni Kabel

1 x Uporabniški Priročnik

Padec Ladijskega Prometa Storitev.

1.Ni omejeno parka za izpolnitev naročil na dnevni osnovi.

2.Za ZDA/CA /CA dostave je hitro.

3.Prednost dostava,hitra dostava v 48 urah.

4. Ne računa ali potrdila ali promocijski materiali vključeni. 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO kupnino ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

5. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

Paket No
Poreklo CN(Izvora)
Združljiv Znamko/Model NOBEN
Certificiranje NOBEN
Blagovna Znamka VODOOL
Številka Modela bluetooth gamepad
Vrsta Vmesnika Bluetooth

Podobni izdelki