Božič Niz Luči, Sneg Globus Luči Na Prostem Dvorišču Garland Doma Božič Božično Drevo Okraski Dropshipping

Nov izdelek

€3.18

€4.89

-35%

Oznake:

lučka lučka za baterijo na prostem, led drevo, christma, ny sneg globus, svetu sneg, plastični star, dvorišču, prazen kozarec svetu, svetu led, sneg globus zabavno darilo

Bullet Točk:

1、Sneg Svetlobe String: Ta sneg svetlobe niz se lahko uporablja za številne namene, kot so nočno razsvetljavo, darila, dom dekoracijo in poslovne promocije.Najlepši okras na Božično drevo, njegova nizka delovna napetost lahko varno uporablja v družinah z otroki.

2、Odlično Dopolnilo: Ti Božična drevesa in snežinke v niz luči so odlično dopolnilo k Božični okraski.Lahko uporabite utripanje vpliva na snežinka svetlobe, niz pa vsak prostor v zimskem wonderland.

3、Enostaven za Namestitev: Ne napeljave, št računih za električno energijo.Postavite na steno, okno, vrata, tla, strop, trave, Božično drevo ali stavbe, če želite dodati odlično vzdušje na vašo lokacijo.

4、Žarnice: so 6pcs žarnice.Napajanje 2 x AA baterije (niso vključno z baterijami).Skupna dolžina je približno 0.8 metrov/31.50 palca.Razdalja med žarnice je približno 0.1 metrov/3.94 palca, in izpostavljene žice dolžina je približno 0,3 metrov/11.81 palca.Bučka dolžina je približno 8 cm/3.15 cm in širina je približno 3.3 cm/1.30 palca.

5、Privlačno Vzdušje: Uporabite ta niz luči ustvariti privlačno počitniško vzdušje za vaš dom in družino.

Specifikacija:

Žarnica: 6pcs

Napajanje: 2 x AA baterije (baterije niso vključene)

Skupna dolžina: približno 0.8 metrov/31.50 palčni

Seznam Vsebine:

1*Božič Niz Luči (Ni Vključno Z Baterijo)

Blagovna Znamka GERUITE
Vir Napajanja Suhe Baterije
Certificiranje ROHS
Uporaba Počitnice
barve Rumeno
Vir Svetlobe Žarnica
Vrsta Baterije AA
Je Svetil Vključeni Da,
Počitnice Ime Božič
Poreklo CN(Izvora)
Dolžina 0.0inch

Podobni izdelki