50/100/150/200/300Pcs POWECOM za Enkratno uporabo oglje Masko 4 Plast Dustproof Maska Zaščitna Umetnih, sintetičnih vlaken, Respirator Usta

Nov izdelek

€8.95

€14.22

-38%

Oznake:

kn 95mask, odvreči masko, prijatelji tapabocas, maske ffp2, čiščenje obraza, ffpp2 masko, električni filter za masko, maska dihal, ffp3 masko, mans usta masko

Prosimo, da se vljudno opozoriti:

Navedene izdelek proizvaja in distribuira v tujini in v skladu z zakoni svoje države izvora.

Značilnosti:

1.100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

2. Razpoložljivi kakovosti obraz, usta masko, izdelana iz 4 slojem materiala.Zunanji material je odporen na vodo netkane tkanine, srednji sloj materiala je melt-blown materiala, ki lahko učinkovito filtra, notranji material Je mehak netkane tkanine, ki lahko absorbira vlago iz telesa, rok, da naša koža suha.

3. Aluminijastimi trakovi na mostu nos je lahko nastavljiv vaš obraz.Elastični uho zanke je enostaven za nošenje in ne pritiska v ušesih.

O Delovnem Času

Zaradi različnih delovni čas v vsaki državi, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bomo odgovorili v roku enega dne.

Če imate kakršno koli vprašanje o izdelku, vas prosimo, da nas kontaktirate.Trudimo se, da vam Najboljšo Storitev za Stranke.

O Pošiljki

Mi bomo poslali iz naročila v 3-5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če ne boste prejeli, da bi v predvidenem času, vas prosimo, obrnite na nas.

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

3 ključne besede 4-Plast Umetnih, Sintetičnih Vlaken, Oglje Masko
Primerno Za odrasle
Razred zaščite NOBEN
Poreklo Celinska Kitajska
Ključna beseda 1 Dustproof Maske
Ključne besede 2 Obraz, Usta Masko Anti-fog
Blagovna Znamka POWECOM
Življenjski cikel En čas
Funkcija Osebni

Podobni izdelki