Otrok Dvorana Plesne Obleke za Dekleta Telovnik Uspešnosti Kažejo, T Shirt Jogger Hlače Jazz Otrok Hip Hop Ples Kostumi Obleke

Nov izdelek

€9.07

€11.48

-21%

Oznake:

Priložnostne set, hip hop otrok, otrok, fant, hip hop oblačila, kostumi jazz hip hop top, girly hip hop kostumi, jogger moški, hiphop otrok, ženski ples obleko, moški ples obleka, dekle hip hop

Velikost: 110(XS)/120(S)/130(M)/140(L)/150(XL)/160(XXL)/170(XXXL)

Prosimo, upoštevajte, da vrhovi tank kratek nabor in jakno so v prodaji posebej!Če potrebujete 1 komplet, morate kupiti oba!

Velikost Obvestilo:

V starosti v velikost grafikona, so samo za referenco!Velikosti, ki so v glavnem v skladu z otroci višino.Tako pls ukrep vaši otroci višina in kontrast s velikost grafikona, da izberete velikost.Če maščob,pls izberite 1 ali 2 velikosti večji.

Na primer:dekle, je višina:124cm

če slim, ali normalno,pls izberite velikost 130;Če maščob,pls izberite velikost 140

Dostava

1. Enkrat potrdil, plačila prejeta, vam bomo ladja vaše postavka v 2 delovnih dneh.Pls poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo, točni.

2. Dobavni rok je 7-15 delovni dan v ZDA in 15-30 delovnih dneh po svetu, ki jih na Kitajskem Post Air Mail.

Tako so številke za sledenje, vendar je Kitajska Post mogoče je malo informacij, ki so za nekaj časa.Pls ne skrbite.To je na poti.

3. Če potrebujete element nujno, pls, da nas kontaktirate in dodatno plačati stroškov za hitrejši dostava načine.

Povratne informacije

1.Če iz kakršnih koli razlogov ne boste zadovoljni z našimi element, pls prosimo, ne puščajte nobenih negativnih povratnih informacij preden se obrnete na nas.

2.30 dni denar nazaj garancije!

Nudimo vračilo/zamenjava če je predmet, ki se vrne v roku 30 delovnih dni(od datuma prejema).

Sprejemamo povratno le, če je predmet vrne v novo, original, neporabljene stanje z oznako, nepoškodovani in v originalni škatli.Stroški poštnine za vračanje bo plačal stranke in ne nas.

3.Če imate kakršna koli vprašanja, pls, vas prosimo, da nam pišite.Bomo odgovor vas v 24 urah in potrudili, da reševanje vaša vprašanja

Ples Tip Dvorana
Material Spandex
Spol Dekleta
Blagovna Znamka LowFusaw

Podobni izdelki