Pes Molarno Ugriz Igrača Večfunkcijsko Hišne živali, Igrače, Žvečiti Nadgrajeno Dvojno Sesalni Pes Pull Žogo za Pse Čiščenje Zob Hrane Razpršilnik

Nov izdelek

€8.88

€13.66

-35%

Oznake:

pletene igrače za hišne živali, zmaji psi, dodatek pes, rd290, vezi hišni ljubljenčki, žogo pes, skledo pes, naslov chihuahua, zlo oko doma, pes

Značilnosti:

Kakovost Materiala: iz hrane razred TPR materiala, zato je nestrupeno in okolju prijazno, in je varna za vašega ljubljenčka.To je lahko igrača, zob čiščenje igrače ali počasi, hrano, igrače, praktična in zdrava.

Inovativne in Nadgradili: Pet Molarno združuje funkcije 360° brušenje, slow food, močna sesalna skodelice in čiščenje zob.To je bolj praktično, kot tiste, ki so na trgu.

Pritegniti pozornost: Privabiti vaš pes zabavno in pustite, da vaš pes igrajo ves dan, da se zmanjša njihova grizenje pohištva ali obleke.Malo za hišne živali ni več ugrizov na kavč in drugo pohištvo.

Super Sesalno Pokal: Ta visoko trdnostjo vrv lahko nalepite na vse čisto, ravno površino, kar pomeni, da je vaš pes lahko pull in žveči na bo, ampak ne izgubijo oprijem in da vaš pes zabaval ur.

Zmanjšanje pet anksioznost: Žive barve, bi bilo lažje za vaše hišne opazil, in se privlačijo ga.Ta igrača lahko zmanjša njihov strah, dolgčas in destruktivno vedenje.

Specifikacija:

Ime: Večfunkcijsko Pet Molarno Ugriz Igrača

Slog: okroglo žogo, nogomet

Material: TPR Sesalno Pokal+Stick

Inovativna Funkcija:

360° molarno čiščenje zob.

Slow Food Preskakovanje igrača: lahko dodate prigrizke za žogo, da bi pritegnili psi.

Močan Sesalni: lahko nalepite na vse gladko in ravno kraj, sprostitev roke.

Žogo ima vgrajen zvočni sistem, ki vibracije in zvoke, ampak ne preluknjajte.

V zaprtih prostorih in na prostem igrače.

Seznam Vsebine:

1*Pet Molarno Ugriz Igrača

Nastavite Vrsto No
Funkcija zob čiščenje igrače ali slow food igrača
barve Kot Kažejo
Vrsta Psi
Blagovna Znamka VOFORD
Igrače Tip Igrače, Žvečiti
Material Drugo
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki