Moda za moške Gumb Navzdol Kariran Bombažno Majico En Obliž Žep Dolg Rokav Udobno Standard-fit Priložnostne Srajce Karirasti

Nov izdelek

€13.58

€24.69

-45%

Oznake:

cvetlični long sleeve majica moški, gumb navzdol, bluzo gumb, človek majica, vojaške srajce, Flannel Majica, kariran rokavi ženske, majica volne, moški se raztezajo dolge sleevs majica, kariran kavč

Velikost Grafikona

Ta velikost grafikona je namenjen samo za referenco.Velikosti lahko razlikujejo med blagovnimi znamkami.

Pozornost Nasveti

1) Če se ne morete razumeti naše velikosti, opis ali ste v dvomih glede velikosti , Prosimo, kontaktirajte z nami .prav tako lahko povedal svojo višino ,težo in druge meritve, da bi, e.g 180 cm /80 kg ali 5'11"/175lb.

2) Običajno, majica velikost mora biti večji od vaše velikosti telesa.lahko preverite vašo običajno srajco.če je vaše telo koša je 100 cm, predlagamo, da se odločite majica s 104 cm ali 108 cm.

Predstavitev Modela

Več Barv Na Voljo

Različne barve za vas, izpolnitev vaše zahteve v različne priložnosti

Podrobnosti Izdelka

Slike Podrobnosti so prikazani z barvo 18-230

Dostava

1), Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 1~5 dni, ko je vaše plačilo je popolnoma preveriti.

2) ne Bomo zagotovili čas dostave na vse mednarodne pošiljke (še posebej za kitajsko zraka mailpost) zaradi razlike v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Barve

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če mislite, da je izdelek, ki je prejel napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

Ovratnik Kvadratni Ovratnik
Spol MOŠKI
Blagovna Znamka mengquan
Tkanine 100% Bombaž
Tip Majice Priložnostne Majice
Poreklo CN(Izvora)
Velikost naročila Azijske Velikost
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Rokav Slog Redni
Vzorec Tipa Kariran
Postavka Vrsta Majice
Številka Modela 18-228
Vrsta Tkanine Broadcloth
Rokav Dolžina(cm) Polno
Slog Formalno
Material Bombaž

Podobni izdelki