Univerzalni Mount Adapter kateri je daljnogled Oko Teleskop Telefonska Podpora Okular D:25-48 mm za Teleskop Madeži Področje uporabe

Nov izdelek

€3.97

€5.30

-26%

Oznake:

deguisement lepa, velika širokokotni objektiv, varstvo picatinny, oko telescop, adapter povezavi, dodaj telefonsko leče, leča, otrok daljnogled, 2 okularja, rifl področje uporabe

Značilnosti:

Teleskopsko

Teleskop telefon posnetek ima teleskopsko držalo za telefon, ki se lahko prilagodi iz 2.04 palca do 3.93-palčni s vrtljivi gumb.Lahko širino po telefonu velikosti.

Univerzalni

V okular premera teleskop telefon posnetek je iz 0.98 palca do 1.89 cm, ki je primerna za večino teleskop.In višini teleskop telefon posnetek lahko tudi prilagodi glede na konkretne razmere.

Trajno

Teleskop telefon posnetek, ki sprejme visoko kakovostnega aluminija zlitine kot telo in ABS materiala kot držalo za telefon, ki je lahek in vzdržljiv.Uporablja se lahko za dolgo časa.

Prenosni

Teleskop telefon posnetek je lahek in kompakten, ki je enostaven za uporabnike za izvedbo.

Zaščitna

Obstaja več zaščitne pene tipke za preprečevanje teleskop iz nič.In to je tudi protidrsno funkcijo, ki je lahko učinkovito, da teleskop telefon posnetek bolj stabilen.

Specifikacija:

Tip: teleskop telefon posnetek

Količina:1pc

Material:aluminij zlitine+ ABS

Barva:črna

Okular premera: 2.5-4.8 cm/0.98-1.89"

Držalo za telefon velikost: 5.2-10 cm/2.04-3.93"

Neto teža:110 g/oz 3.88

Package:

1* teleskop telefon posnetek

1* paket polje

Številka Modela teleskop telefon posnetek
Blagovna Znamka powstro
Oblika KROG
Kamero Telefona, Vrsto Širokokotni M

Podobni izdelki