Silikonsko Plesni DIY Epoksi Smolo, Livarski Kalupi za Svečo , Kar, Milo , Torta

Nov izdelek

€2.35

€4.19

-44%

Oznake:

ajusen silikonski telo, sveča plesni ženska, candl plesni, ženske oblačijo, čebelji vosek plesni, lutka telo molde, človekove silikonsko plesni svečo, telo sveča plesni, sveče plesni, plesni smolo silicij

Opis:

VISOKO KAKOVOST: Visoko kakovostno hrano, silikona, dobra prilagodljivost in trajnost.Ima gladko notranjost, tako da je končni izdelek je preprost za vzlet iz kalupa.Prosojna barva vam omogoča, da vidite znotraj jasno.

Združljiv z večino obdelujete materiali, kot smol, epoksi, akril barve, alkohol, črnila, milo, polimera gline, voska, mavca itd.

To je kot nalašč za uporabo s smolo,jih lahko dodate kroglice, okrasnih, bleščice, barve, suhe rože, slike in vse, kar si želite.

Široka Uporaba: Te plesni so kot nalašč za smolo litje,Je lahko edinstven telo v obliki mila,Telo Sveča Mavca,Doma kiparstvo dekoracijo, notranje opreme in Valentinovo darilo.

Plesni ne samo, da se lahko uporablja za fondat torto, ampak tudi Čokolada, mousse, žele, puding, zamrznjeni jogurt obravnava, kocke ledu z sadni sok, torta okraski, itd lahko vse opravi z eno silikonsko plesni.

Specifikacija:

Material: Hrana Silikona

Barva: Bela

Velikost: 10.6x6.1x5.5 cm/4.17x2.40x2.17inch

Paket Vključuje:

1 Kos Človeškega Telesa Silikonsko Plesni

Opomba:

Prosimo, dovolite nekoliko razlika zaradi manua l meritev.

Barva je lahko nekoliko drugačna, saj različne monitor.Hvala!

Količina 1 Kos
Vrsta Silikonsko plesni
Material Silikonski
Poreklo CN(Izvora)
Slog Človeško Telo
Številka Modela človeško telo silikonsko plesni
Države, Regije Proizvodnji Kitajska
Oblika Človeška Figura
Velikost 10.6X6.1X5.5cm

Podobni izdelki