Unisex Tiskanja Usta Masko - Kul Vrane in Volkovi Poliester Anti-prah Usta-Žarilna - Moda za Ponovno uporabo Oprati Maske za Obraz

Nov izdelek

€3.28

€9.94

-68%

Oznake:

sanje jobsn kostumi, delodajalci houston tx, krekirana laptop tečaj, deus vult dolgimi rokavi, občestvo foto spusti, lutke ben holly igrače, sanje kinky ravne, era stormtrooper klobuk, občestvo prisotna uk

Material--Usta Maska Je Narejena Iz 100% Poliester Materiala In Se Lahko Uporablja Vse Leto.Prijeten In Zračen Material, ki ne Drgnite Vaš Obraz In Je Enostaven Za Rabo Ne Povzroča Nelagodje.

Design--Opremljena z dvema oglje, filtri kos z izmenljivimi 5-plast zaščite in M-oblikovan nos posnetek.Če želite zaščititi svojo družino zdravje in dobili pohvale za svoje prijatelje, kot tudi, mislim, da ne boste zamudili to.

Velikost--Imajo Dve Velikosti Za Otroke In Odrasle.Usta Maska Je Dovolj Široka, Da Zajema Nos, Usta In Obraz, Kar Vam Zagotavlja Odlično Zaščito.

Priložnosti--Primerno za vsakogar, ne glede na starost, spol ali spol, ampak tudi skozi celo leto.Tudi v vaše življenje, se to ne bo vplivalo na vaše delo ali vsakdanje življenje.To je nuja v vsakdanjem življenju.

Funkcija-- prah maska ima lastnosti anti-prah, anti-bakterije, anti-vozila izpušni plini, itd.ki je ne moremo videti in vonj, ki so škodljive za telo in škodljivo zračni delci.Nekaj, kar moramo imeti v našem življenju.To je dobro za vas, da nosijo to masko v vsakem trenutku.Čudovite vzorce, lahko izboljšate svoj videz.

Certificiranje NOBEN
Poreklo Celinska Kitajska
Spol MOŠKI
Material Poliester
Razred zaščite NOBEN
Vzorec Tipa Tiskanje
Varnostni standard NOBEN

Podobni izdelki