SketchUp Strokovno 2020 Polno Različico 3D-Modela CAD - Življenjska doba za Aktiviranje sistema Windows Za Windows / Mac Hitra Dostava

Nov izdelek

€13.25

€26.51

-51%

Oznake:

autodesk, antmin, offic 2019, lenovo z6 pro, mac ličila, srebro življenjsko dobo, blok rx 570, vpn, sketchup pro, telefon lenovo

Opomba:Za ta izdelek bomo poslali prenos naslov skozi Pk-termeptuj.si informacij, prenos in aktiviranje programske opreme na naslov.

1.Po aktiviranju programsko opremo, samo namestitev paket bo poslan po e-pošti.

2.Pre-aktivira programsko opremo, tako da ne pritisnete nobene tipke, se pod pogojem, ali zahteva.

3.Uporabiti ga je mogoče za nedoločen čas,。

Kakšne so nove funkcije programa SketchUp in Postavitev 2021.0?

Oznaka filtriranje

Za dolgo časa, filtriranje funkcija je bil uveden v "oznake" plošči programa SketchUp, ki lahko olajšajo nič posebne oznake.

Uporabite lahko tudi filtriranje pri ustvarjanju oznako mape: filter za predpono ali naming convention, izberite možnost "Izberi Vse" v "Oznaka Podrobnosti" meni, in nato kliknite "Dodaj Oznako Mape" gumb.

Lahko uporabite tudi tipkovnico za izbor spreminjevalec, da izberete več map (ali oznake) in nastavite vidnost na enkrat.Da bi po meri izbor, uporabite tipko CTRL (Command na Mac) in Shift tipke, da izberete želene oznake In mape, ko izberete oznako, kliknite prepoznavnost ikono v izbrano mapo ali mapo: celoten izbor bo upošteval vašo prepoznavnost spremembe.

Real-time konfiguracija komponenta

V realnem času komponenta je nov tip parametra-nastavljiv predmeta.V tej različici, ga je mogoče upravljati v programu SketchUp.

Start PreDesign iz Sketchupa

Poleg SketchUp 2021, nov arhitekturni raziskovalno orodje se imenuje PreDesign je na voljo tudi za Pro naročnikov.PreDesign mogoče izvajati iz SketchUp, ki je "Datoteka" meni (v spletnem brskalniku).

V PreDesign, lahko geolocate projekta razumeti njen glavni in sezonske podnebne, kako to podnebje vpliva na udobje in razsvetljavo grajenega prostora, in kaj oblikovanje strategij, so lahko koristne za vaš projekt.Mislim PreDesign kot začetek v programu SketchUp nov pristop k arhitekturne zasnove projektov.

SketchUp opombe ob izdaji

Žuželka nepremičen/mala funkcije, dodana

stabilnost

Fixed crash, ko uvoz nekaterih .dem datoteke.

Fixed crash, povezane z nepravilno formatiran SKP datoteke.

Orodja

Popravljene uspešnosti problem mobilne orodje, geometrija in lastnosti veliko število delov, ki so bili izbrani, da negativno vplivajo.

Fiksna problem, če "hodi za menoj" orodje, ni mogel čiščenje geometrijo, kot je pričakovano.

Fiksna problem, kjer vrstici stanja ne prikaže tipka spreminjevalec besedilo "Izberite" orodje.

Fixed problem s tem, trak ukrep orodje.V to vprašanje, se s pritiskom na bližnjico ključ, ki bi povzročila čarovnik članica spremeniti nepričakovano.

Izboljšano sporočilo dostave trak ukrep orodja lahko bolj natančno odraža uporabniško izkušnjo.

Fiksna problem, kjer je trak ukrep orodje, ki bi zapreti meritev način, ko Ctrl + Ž bil pritisnjen.

Model preverjanja za napake

Izboljšano "samodejno odpravljanje težave" funkcija SketchUp.Privzeto, SketchUp, ne bodo več obvestijo uporabniki, ko je težava odkrita ali odpravljena.Zdaj, SketchUp lahko vedno rešujejo težave in lahko rešili več problemov kot prej.

V "Nastavitve"> "Splošno", je novo polje, imenovano možnost "Obvesti me, ko je problem rešen".Ko je izbrana ta možnost, se bo pogovorno okno okno, ki prikazuje rešiti problem.

Ko neveljavno sestavni del razmerja, ki je ugotovljeno, nova veljavnost preveri, je dodal.

Ko razsežnosti uporabe neveljaven pisave, nova veljavnost preveri, je dodal.

Popravek je bil dodan set severno smer, da zelena os, ko je model napaka preverite ugotovi, da severna smer, je neveljaven.

Fiksna problem, da nekateri, ki so prilepljena zrcali komponente, ki niso bile premaknilo pravilno po popravilo modela problem.

Ko nekaj nično komponento odnosi so odkrili/fixed, nova veljavnost preveri, je omogočeno.

(Mac) odpravili težavo, da "Razveljavi Preverite Veljavnost" možnost ni bila na voljo po veljavnosti preverjanje je bilo izvedeno pri odpiranju model.

Drugi razno

Izboljšala učinkovitost "Dobrodošli Okno" pri nalaganju najnovejšo datoteko sličice.

Ustvari poročilo-nova različica ustvari poročilo, ki je zgrajena za 2021, s ciljem, ki ima enako funkcionalnost kot prejšnje različice.Upamo, da bomo javnost izboljšave in nove funkcije v prihodnjem letu.

V "Različica" področju je bil izbrisan iz "Datoteka" informacije "Model Information" okno.

Določen problem, ki je enak vodni žig ime ne more biti v skupni rabi z različnih stilov.

Naslednji problem je rešen: isti vodni žig (za primer, vodni žig, narejene s kopiranjem obstoječega slog) delnice vodni žig lastnosti, tako da urejanje lastnosti enega vodni žig bo nepravilno spremenite drugi vodni žig.

Fiksna problem, kjer se obnovi delovanje v meniju "Urejanje" lahko izgubijo, ko opravljajo nekatere dejavnosti (na primer pobeg orodja).

Trimble Povezavo Podaljšanje ni več, shranjene v programu SketchUp 2016 format datoteke.Zdaj, podaljšek je zdaj shranjena v obliki zapisa SketchUp različico, ki vodi v končnico.

Nekaj manjših sprememb je bilo, da je "Licence" zavihek, ki se sedaj viri "Upravljanje Licenc" in vsebuje nekaj UI izboljšave.

L10n: Določen problem večjezičnih posodobitve.

Fiksna napačno prevajanje ruskih in korejski velikost orodje predpono "Polmer".

Prepoznavnost nastavitve "Scene Zavihek" so zdaj shranjene kot želje uporabnikov.

Fiksna problem, kjer del "Izbriši Oznako" možnost pogovorno okno, ni bila prevedena.

Reši naslednje vprašanje: Ko nameščate izdelek, "Nadzor Uporabniškega Računa" zaslon SketchUp namestitev nepravilno prikazan "SketchUp Suite Izstrelitev Unicode".

Fiksna problem, kjer SketchUp program ne bi mogel uporabniki dnevnika iz svoje naročnine računov.

Certificiranje PIKA
Blagovna Znamka GHITRAG
Poreklo ZA(Izvora)

Podobni izdelki