1PCS Kitara Blazino Datoteke Japonski UO-CHIKYU Natančnost Datoteke Kitara Blazino Datoteke Groove Brušenje Zgornji Blazino

Nov izdelek

€18.24

Oznake:

mikro plavati, visoka natančnost varovalke, pick mandolin, datoteka natančnost, Algodón, g string tiskanja, kitara matica rezalne datoteke, natančnost kovinski datoteke, stewmac kitara matica datoteke, filer kitara matica

IZDELEK UVOD :

PREDMET:

MATERIAL :

SPECIFIKACIJA:

TEŽA: 30 G/set

POMEMBNI NASVETI:

1. Če želite, drugo kitaro deli, ki jih lahko najdete v naši trgovini .

2 .Cene naših proizvodov in prevoznimi stroški so ustanovljene .Če ste kupiti en izdelek ali več homogenih izdelkov , prosimo, kliknite na "Kupi Zdaj" .Če želite kupiti več različnih proizvodov , prosimo, kliknite na "Dodaj v Avto" , To lahko prihranite nekaj pakiranja tovora .Sistem bo natančen izračun poštnine glede na vaš naslov ali "Kupite Zdaj" ali " Dodaj Avto ".

O NAS:

Dobrodošli V Naši Trgovini

1. Naše ime podjetja: Qingdao Hongyin Lesa Co., Ltd., Strokovno pripravo in obdelavo kitaro les, kitare dodatki, in kitaro izdelavo orodij.Sodelujemo s svetovno znani kitare blagovne znamke proizvajalcev, kot so Qingdao GIBSON, EPIPHONE, Tianjin LAS, in Qingdao sejeng (fendr, Ibanez).

2. Imamo tisoče izdelkov, naši izdelki so konkurenčne cene in visoka kakovost.Smo razbiti na ponaredek in vještački izdelkov.Upamo, da se bomo lahko vzpostavili dolgoročno sodelovanje z glasbila, podjetja in jih prodajajo v svetu.Če potrebujete veliko število naših izdelkov, nas kontaktirajte.Mi vam bo dala najboljše popust.

3. Če je vaš izdelek tekmujejo na ceno, se lahko obrnete na nas.Smo se lahko prodajo na kitajskem trgu.Vsako leto smo sodelovali v Šanghaju Mednarodni Glasbeni Instrument Razstava (Dvorana E3),Če ste tudi vi obiskali instrument razstavo, se lahko obrnete na nas.

O Nas:

1. Dobrodošli v naši trgovini.Kot vodja Kitajske Kitare deli saler, imamo na tisoče vrst izdelkov, ki skoraj prihajajo iz Japonske in Južne koreje.Naši izdelki so konkurenčne cene in odlične kakovosti.Smo boj proti ponarejenim in vještački izdelkov.Upamo, da bomo lahko vzpostavijo dolgoročen odnos sodelovanja z Glasbeno Instrumens Družbe in salers v svetu.Če imate izdelek, ki je konkurenčen v ceno, se lahko obrnete na nas.Mi se lahko prodajo v Kitajski trg.

2. Če potrebujete naše izdelke v velikih količinah , se lahko obrnete na nas.Vam bo dal popust.

3. Smo v omejene zaloge , če potrebujete količina zelo velika , kar potrebujete, da nas obvesti.Bomo, bi to vnaprej.

Dostava In Vrnitev:

1. Smo dostava po vsem svetu, razen nekaterih oddaljenih območjih.Mednarodne pošiljke, poslane po Pk-termeptuj.si Standardne Dostave, Kitajska Post Air Mail , e-EMS ali EMS .Čas dostave lahko razlikujejo zaradi določenih razlogov, kot so številke letalskih družb za vašo državo in hitrost obdelave carinskih in pošta.Dostava čas, so naslednji:

EMS : 7-20 delovnih dni

e-EMS: 7-20 delovnih dni

Kitajska Post Air Mail: 20-60 delovnih dni

Pk-termeptuj.si Standardna Dostava: 16-35 delovnih dni

2. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v cen surovin ali ladijskega stroškov.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb ali nakupu.Preko e-pošta, lahko sledite sledenje podatkov za vaš element v povezavo www.17tarck.com.Pls posvetujte vaši lokalni pošti, ali se strinjajo ali ne.

3. Carinske pristojbine se običajno zaračuna ladjar ali zbrani, ko izberete element gor.Ti stroški se ne dodatne stroške dostave.

Plačilo

1. Sprejemamo PayPal, alipay in bančnega nakazila.Kot je za plačanih izdelkov ,smo organizirali shippment v dveh dneh.Če želite, da je v veliko količino, se lahko obrnete na nas , vam bomo popust.Vrne se sprejemljivo, ga lahko vrnete koli izdelek v roku 14 dni od prejema za vračilo ali zamenjavo tega izdelka.Prosimo, kontaktirajte nas za referrence številko, če se želite vrniti izdelek.Prosimo opazite, da so kupci, ki so odgovorni za poštnino, ki se vračajo, predmeti vrnejo, morajo biti v svoje prvotno stanje, ki vključuje tudi oznake, in vsa embalaža, in mi bomo samo poslali zamenjave ali povračila, ko bomo prejeli vrnjenega artikla.

2. Bomo preizkusili vse postavke, da poskrbite, da so si v dobrem stanju, preden odpremo, in jih bomo lahko pakirajo previdno, da se izognete poškodbam v tranzitu.Vendar pa bomo v celoti odgovorni za DOA(Pokvarjena Ob Prihodu) predmete, se prosimo obrnite na nas, če ste prejeli poškodovan element, vam bomo poslali še enega za prosti vprašanje, ali polno nadomestilo, je odvisno od vaši izbiri.

Kontakt & Povratne Informacije

1. Smo spodbudite stranke, da se obrnete neposredno na nas tudi, če smo morda ne odgovori takoj, ker je časovna razlika.Na vsa vprašanja bodo odgovorili v roku 12 ur v delovne dni, in bomo poskušali najbolje, da se odgovori v roku 24 ur v paketu.

2. Mi bomo zapustili pozitivnih povratnih informacij za kupce čim plačilu, in mi bi bili zelo cenijo, če lahko pustite nam svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic po tem, ko ste prejeli vaše predmete.Dobre povratne informacije in ocene so zelo koristne za naš vrt kariero.

3. Prosimo vas, da nas kontaktirate takoj, če niste zadovoljni z našimi izdelki ali storitve pred odhodom negativnih povratnih učinkov,, bomo poskušali naši moči, da bi odpravili težavo.

Vrsta Strune
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Številka Modela kitare Dodatki

Podobni izdelki