Na Zalogi 70mai Dash Cam 4K A800S Vgrajen GPS SONY IMX415 140FOV ADAS Podporo 24H Parkiranje Nadzor preko 70mai Hardwire Kit

Nov izdelek

€86.20

€165.76

-48%

Oznake:

70mai xiaomi, gp tracker, tv, 70mai, 70may dash cam pro, xiaomi pro plus, snemanje video, varstvo a800, muama ryoko wifi usmerjevalnik, mi dvr

Obvestilo:

70mai A800S so bili preusmerjeni na naše HK skladišče, da je zdaj, in bo poslan pred 2021.02.09.

70mai Dash Cam 4K A800S Vgrajen GPS SONY IMX415 140FOV ADAS Podporo 24H Parkiranje Nadzor preko 70mai Hardwire Kit

Dual-Channel z Izjemno Kakovost Slike

V A800S uporablja 7 plasti visoke kakovosti stekla, leče z F1.8 zaslonke in Sony IMX415 Senzor, ki proces, okvirji za dostavo slike z boljšo jasnost in živost.

Super Visoke Ločljivosti 4K UHD

V A800S potisne meje kakovost slike z industrijo o najvišjih ločljivosti standard--do 4K Ultra High Definition of 3840*2160P--dali zelo jasno okvirji, ko ste na potovanje.

Močan Night Vision

V A800S uporablja F1.8 zaslonke objektiva s 3D-DNR (Dinamično Zmanjšanje Hrupa) tehnologije in pametno AI algoritem za zmanjšanje slike hrupa.To daje A800S izjemno šibki svetlobi uspešnosti, zagotavljanje jasnih slik v vsakem trenutku dneva ali v določenih vremenskih pogojih.

Advanced Driver-Sistemov za Pomoč (ADAS)

V ADAS bo zazna vašo okolico in uporabe glasovnega opozorila, da vas opozori na varnostne težave.

Vgrajeni GPS

Spremlja in prikaže v realnem času podatki o potovanju tudi čas, hitrost(km/h,mph), in koordinate.Sledi točno lokacijo nesreče, če naj pride do bistvenega pomena za pomoč na cesti in zavarovanje terjatev.

24-Urno Parkiranje Nadzor

Imejte nadzor, ko ste asre proč.Vgrajeni G-senzor lahko zazna nenadno tresenje ali trčenj, medtem ko vaš avto miruje, in bo samodejno začel snemanje za zajem morebitnih zapletih.Če sili video se posname, dash cam vas bo skozi glasovno opozorilo, ko se je obrnil nazaj.

V aplikaciji Control & Posnetkov Delitev

V 70mai App podpira tako iOS in Android sisteme,ki vam omogoča, da si ogledate in prenesete v videih HD in se inreal času prek dash cam Wi-Fi.Prav tako ključavnice sili posnetke na "Dogodek File", da se prepreči prepisati.

Zanke Za Snemanje

V A800S uporablja zanke snemanjem nenehno prepiši loder posnetkov, tako da se pomnilniška kartica ne zmanjka prostora.Lahko preverite in prenos posnetih videoposnetkov v 70mai App.

VISOKA VZDRŽLJIVOST 64 GB Micro SD Kartico POVRŠINSKE-1 U3 Max 100MB/S Branje TF Kartice samo za 70mai 4K Dash Cam A800S

U1(UHS-1) ali zgoraj/POVRŠINSKE-1 U3 kartico

Najboljši obleko za 70mai 4K dash cam A800S

Pomnilniške kartice lahko poškoduje ali poslabšalo po večkratni ciklov prepisovanju, in to lahko vpliva na njegovo sposobnost, da shranite video in slikovnih datotek.

če se to zgodi, takoj zamenjajte z novo pomnilniško kartico.

*VISOKA VZDRŽLJIVOST UHS-I (U3) 64GB Kartica SD, max do 100MB/s branje, 45MB/s pisanje. 70mai Strojna oprema Komplet

Za Parkiranje Nadzor Način

Zagotavlja moč za dash cam tp še naprej deluje, ko je avto parkiran.

Pogosta VPRAŠANJA Pogosta Vprašanja:

Vprašanje 1: 70mai Strojne opreme Komplet: Kje lahko najdem angleški Uporabniški priročnik in navodila za namestitev strojne opreme kit?

Imamo 70mai strojne opreme komplet za vgradnjo video, da bi vse 70mai uporabnikom, da namestite 70mai strojne opreme za vgradnjo v vozilo, tukaj je link: https://youtu.be/bj1pymYvLuw

Preverite lahko, angleški Strojne opreme Komplet Priročnik za uporabo s to povezavo:

APP Vprašanja:

Vprašanje 1: Kako prejeli kodo za preverjanje?

1. Nekatere e-pošte, lahko ne boste prejeli kodo za preverjanje, takoj, ker strežnik zamudo.Kodo za preverjanje, ki naj bi jih prejeli v 30 minutah.

2. Lahko uporabite drug e-pošto ali uporabite Facebook, da se prijavite neposredno, če sign-up kodo za preverjanje, traja predolgo, da prejeli.

Strojne Vprašanja:

Vprašanje 1: Kako rešiti problem samodejni ponovni zagon

Večina samodejno znova zaženite problem je posledica napajanja ali Micro SD kartico, prosimo, poskusite rešitev korak za korakom:

1. Premikanje vaš A800S na vaši hiši in uporabite drug napajalni kabel za napajalni vir.

2. Prosimo, uporabite drugo Micro SD kartico, če je korak 1 ne dela

3. Prosimo, oglejte kratek video in deliti povezavo na nas preko [email protected] če je 1. korak&2 ne dela.Tako kot smo vam lahko pomaga rešiti ta problem.

Vprašanje 2: Kako izbrati dobro Micro SD kartico za 70mai Dash Cam A800S?

S 4K resolucijo potrebe visok standard, Mikro SD kartice, ki potrebuje U1&Razred 10 standardnih pomnilniško kartico.Prosimo, poskrbite, da vaše kartice Micro SD je U1 in Razred 10 logotip.

Vprašanje 3: ali Lahko aktiviram parkiranje nadzor načinu brez 70mai Strojne opreme Kit?

Ne, Parkirišče Nadzor Način aktiven samo z namestitvijo 70mai Strojne opreme za Vgradnjo v vozilo.

Firmware Vprašanja:

Vprašanje 1:nadgradnja vdelane programske opreme?

Tukaj je nadgradnja pot v 70mai APP: Prenos 70mai APP---Omogočite A800S hotpot in se povežite vaš mobilni telefon, napravo------ Tapnite aplikacijo zgoraj levo ikono---- Izberite Moja naprava------Prenesite najnovejše firmware----Znova priključite svoj mobilni telefon in pritisnite firmware za A800S----napajalni vir in počakajte, da se posodobitve uspelo

Vprašanje 2: ali A800S podpira glasovni nadzor?

Ne, Pomišljaj Cam A800S ne podpira glasovni nadzor.

Vprašanje 3: Kako preiti od km/h, da MPH?

Dash Cam A800S nima ta možnost še ni, vendar pa bomo dodali to možnost, če želite nastavitev seznama v naslednji različici vdelane programske opreme, lahko nadgradite svoje strojne programske opreme na najnovejšo različico za uporabo MPH v tistem času.

Vprašanje 4: Kako aktivirati parkiranje nadzor način?

Parkirišče za nadzor način aktiven samo z namestitvijo 70mai strojne opreme za vgradnjo v vozilo.Boste lahko, da se omogoči parkiranje nadzor načina v video seznam nastavitev po namestitvi strojne opreme za vgradnjo v vozilo.

Postavka Vrsta Avto DVR
Certificiranje FCC
Blagovna Znamka 70mai
Število Leč 2
Pomnilniška Kartica Reding Hitrost Razred 10
Video Kodo H. 264
Poreklo CN(Izvora)
Življenjska Doba Baterije No
Slikovni Senzor SONY IMX415
Zaslon razmerje 16
Zaslon Na Dotik No
Izvirni Paket Da,
Kamera Zadaj Da,
Skupščina Način Prenosni Snemalnik
Ločljivost Kamere 3840x2160
Video Format mp4
Proizvajalec Čipov HISILICON
Zorni Kot 105°-140°
Max Zunanji Pomnilnik 128G
Slikovnih pik 800Mega
Posebne Funkcije Wifi Funkcija
GPS logger Notranji
Baterija Vgrajeno
Zaslon LCD
Velikost Zaslona 3"-5"
Sličic Na Sekundo 30
Vmesnik Micro SD/TF
OSD Jezik Španski

Podobni izdelki