Ansheng Power + Volume gumb Flex kabel deli Za Kocka Cubi U65GT GOVORI 9X tablet PC

Nov izdelek

€6.84

Oznake:

flex kabel gumb za vklop in glasnost, kocka govori, velika kocka, kocka govori 9x u65gt, baterija netgear, joyetech t80, joyetech, kocka 9x u65gt, kocka tablet, primeru kocka govori 9x u65gt

Opis: 1. Velika količina na zalogi. 2. Testirajo, preden odpremo in 100% 3. Odlične poprodajne storitve. 4. Prihaja z pretective plastično vrečko in varno pakiranje. 5. Smo pack vsak element skrbno in jih v dobrem stanju, 6. Uporablja se za zamenjavo narobe, poškodovane, razpokane flex kabel 7. Vljudno prosim pustite nam vašo natančno polno ime (še posebej kupec iz RU ) & Telefonsko Št. ko boste polnjenje vašega nastopa kot kupec, tako da kurirske lahko dostave v svoje predmete pravočasno & enostavno.

Package:

1pcs* flex kabel FPC

Toplo obvestilo: Naši trgovini, ki prodaja vse izdelke, ki so kakovostno garancije.Nepravilne uporabe izdelkov, lahko prinese neizmerno škodo na napravi.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas v času.Povratne informacije: 1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije, je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj. 2.Če ste dobili in tako kot naše elemente,pozitivni oceni je zelo cenjeno in hvala za vašo podporo.

Številka Modela U65GT GOVORI 9X
Združljiv Blagovne Znamke Drugo
Blagovna Znamka ansheng
Design BAR

Podobni izdelki