Kuangmi Fitnes Toplo Šport Roshe teči Ledvene Podpore Pasu Ceintures Homme pod tlakom Nazaj Aist Silikonski trikotnik pad Podporo 1PC

Nov izdelek

€39.53

€43.92

-10%

Oznake:

stol gel, čar štorklja, vzglavnik gel, dekor štorklja, ptica štorklja, nahrbtnik pas, teči, peš hoje, powerball kuangmi, tele stiskanje kuangmi

Kuangmi Pasu Podpore

1. Če je naslov za dostavo je ruski , prosim, pustite Ime in priimek prejemnika .

2. Mi ne sprejme spremembo naslova, prosimo, da preverite naslov, ko oddate naročilo.Če je naslov izpolnite napako, prosimo, da naročilo prekliče prvič in nato ponovno naročilo.Pošiljamo samo naslova na naročilo.

Popolnoma nova in visoke kakovosti Odpri design, nastavljiv 6 pomlad, daje močno podporo, da vaš pas Dvakrat pritisnete zasnovan tako, da omogoča boljšo podporo Z učinkovito zdravljenje bolečine v križu, ledvenega diska herniation, ledvene mišice sev in hladno želodec

Material:Najlon & Guma Barva: Gray Velikost:S&M&L

1.Po vrstnem redu ,bodite čim prej ,tako da bomo lahko poskrbeli pošiljke za vas hitreje.

2.Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1 delovni dan po plačilu potrjena.Običajno dostava časa traja 5-35 delovnih dni na poti(ne vsebuje vseh državah).To je odvisno od pošiljke metodo, ki ste jo izbrali, ter ciljna ,prosimo, bodite potrpežljivi.

3.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo kupcev!

DRŽAVA

Delavnik

5-10

11-20

21-30

31-40

40-60

RU

15%

62%

19%

4%

0%

NAS

63%

31%

6%

0%

0%

IL

21%

53%

23%

3%

0%

CL

3%

16%

18%

36%

27%

BR

0%

14%

42%

29%

15%

5. Če izberete brezplačno dostavo možnost, vaš paket bo dostavljeno neposredno v vaš dom le enkrat, ali ga bodo poslali na vaš lokalni pošti, potem boste morali vzeti vaš številko za sledenje in vaše osebne izkaznice za zbiranje predmetov.

6.Smo pack večina pošiljk(Zaščitno opremo )z vrečke ,če želite, da uporabite polje pack svoje predmete ,boste morali plačati dodatne stroške in prosimo, da nas kontaktirate.

Trudimo se, da služijo naše kupce najboljše storitve.

Prosimo, kontaktirajte nas za podrobnosti samo v 7 dneh po tem, ko dobite paket.30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo .Non-vprašanja kakovosti, Donosa, ladijski promet pristojbina se plača kupec.

Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, Prosim, pustite sporočilo na paket, da število in razlog za vrnitev.

Se bomo vrnili vaš denar ali exchange potem, ko smo prejeli vaše vrnete elemente.

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomembno .Prosimo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Velikost S,M,L
Spol Unisex
Športni Tip Košarka,Nogomet,Tek,Dvigovanje Uteži
Paket 1 Kos
Ljudje, Ki Se Uporablja Za odrasle
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Kuangmi
barve Siva
Številka Modela KM3370
Značilnosti Dihanje,Visoka Elastičnost
Material Najlon,Poliamidnih vlaken,silikagel
Sezona Vse Sezone
Postavka Pas Za Podporo

Podobni izdelki