Mini Hišni Ljubljenčki Pitne Vodnjak Črpalka Za Mačke Doma, Zamenjava Vode V Skledo Pitne Vodnjak Črpalka Pes Pitne Vodnjak Razpršilnik

Nov izdelek

€5.01

€6.86

-27%

Oznake:

mačka vodnjak črpalka, mačka avtomati za vodo, mačka vodnjak z vodo, mačka lesa razpršilnik vode, mačka slap, mačka pijačo vodnjak, NooLim, kozmetični črpalka, mijia samodejni senzor, mačka vodnjak razpršilnik

Bullet Točk:

1、Visoko kakovostne Vodne Črpalke: Ta črpalka je namenjena majhnim in srednje velikih pet vode, razpršilniki, ki lahko reši vse težave, ki jih ni mogoče rešiti po filtraciji gobo.Prosimo, upoštevajte, da ukrep dnu korito vašega ljubljenčka, vodnjak črpalka: o 1.8x1.7 cm in 1,2 cm visoko.

2、USB Polnjenje: lahko uporabite kabel USB 1,8 metrov/70.87 v(o), da napolnite črpalko.Modra svetloba kaže, da črpalka deluje pravilno.In to zunanja oblika USB vtič, ki je primerna za različne aplikacije, ki se lahko uporablja v prenosnih polnilnikov, računalniki, power bank, itd.

3、Ultra-tih Črpalka: črpalke naredi hrupa, ki je manj kot 40 dB v času dela, tako da si komaj lahko slišite zvok vode, in to ne bo vaš jjeza občutek živčni ali vpliva na vaše in vaš jjeza počitek.

4、Odstranljive in Svetlih: črpalka se lahko odstrani brez orodja.Čiščenje črpalka vsaka dva tedna, da očistite umazanijo, dlakami, krzna in tako naprej, da podaljša življenjsko dobo črpalke in zagotavljanje kakovosti vode.

5、Enostaven za Namestitev: črpalka zunanja oblika 4 trmast sesalno pokal.In črpalko in podatkovni kabel, ki so vključeni v paket.(Prosimo, upoštevajte, da je napajalni adapter ni priložen)

Tehnični podatki(o):

Ime: Potopne Črpalke

Material: plastika

Model: AC 5 voltov z LED

Plug-in načina: USB vtičnico

Dolžina kabla: 1.8 metrov/70.87 v

Vtičnice premer: 10,5 mm

Hrupa: ≤40DB

Trenutne obremenitve: 280MA

Moč: 1.5 M

Največje glavo: 50 CM

Maksimalni pretok: 160L/H

Neprekinjeno delovno dobo>10000 ur

Vodoodpornost: IP68 za 100% potapljanje

Uporaba: primerna za hišne LED električni razpršilnik vode

Pakiranja: box

Seznam Vsebine:

1* Potopne Črpalke (brez napajalnika)

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Napetost 110-240V
LCD Zaslon No
Glasnost 2L
Min Izhod 150 G
Material Plastični
Vir Napajanja Baterija
Max Izhodna 400g

Podobni izdelki