Železo Mačka Stenski Obešalnik Kavljem Dekor 4 Kljuke za Coats Vrečke Wall Mount Oblačila Imetnik Dekorativni Darilo

Nov izdelek

€6.20

€10.17

-40%

Oznake:

plašč rack kavljem mačka, mačka kavelj, stenske, živali obešalnik pot, mačka plašč rack, živali obliko obešalnik, majica obešalnik cat hiša, lepim, mačka plašč kavelj, pes obešalnik, krpo obešalnik živali

Opis:

To je praktično mačka steno kavelj, in je privlačna in tekme za veliko vrst domov.Ta stenska svetilka kavelj rack je zasnovan tako, da bo dovolj trden, da ročaj vaši družini plašči, brisače, torbe, ključe in druge majhne stvari.To stenski obešalnik je ročno poslikane in je letnik učinek.Preprečuje kljuke iz rjavenje.Z nohti(vključeni), lahko pa ga namestite enostavno.Obešanje kavlji so lahko odličen dodatek za vaš dom in dodati veliko dotaknite se, da vaš dom dekor.

Značilnosti:

Multifunkcijski stenski obešalnik: To stenski obešalnik je narejen za širok spekter uporabe, kot so, da imajo vaše brisače, plašči, torbe, ključe in druge majhne stvari, ki jih potrebujejo, da bo vaša soba urejeno in čisto.

Dekorativne: To dekorativne stenske kljuka je izdelana iz dobro železo materiala, in lepe mačka dodaja slog in dobro dotaknite se, da v vaš dom.

Trden oblika: To steno kljuka je izdelana iz litega železa, enolično lepo še težka dodatno opremo, ki jih lahko uporabite v vašem domu.Je trdna in lahko zdrži vsakodnevno uporabo, za dolgo časa.

Ročno poslikane in enostaven za uporabo: Ta stenski obešalnik je ročno poslikane in je letnik učinek.Preprečuje kljuke iz rjavenje.Z vijaki(vključeni), lahko pa ga namestite enostavno.

Prihranek prostora zasnova: Uporabite to v vašo spalnico, dnevno sobo ali katerega koli drugega prostora, da bo teh krajih urejeno in organizirano.

Specifikacije:

Barva: Vinsko rdeča

Material: Železo

Velikost izdelka: 20x3x19cm / 7.9 * 1.2 * 7.5 v

Paket velikost: 23x5x21cm / 9 * 2 * 8.3 v

Teža izdelka: 152g / 5.4 oz

Package teža: 290 g / 10.2 oz

Package seznam:

1 * Steno Kavelj

Blagovna Znamka Tooarts
Vzorec Tipa Živali
Material Železo
Št. Trnka 4

Podobni izdelki