300 Listov Zobni Izražanju Papir, Trakovi Lab Izdelkov Zob Skrbi Za Zdravje Orodje

Nov izdelek

€4.63

€5.79

-21%

Oznake:

zobni plastičnih articulator, zobni articulator amann, zobozdravstvo zobni laboratorij artikulirajo, articulator nastavljiv zobozdravstveni, zobne zlitine articulator, zobni tehnik articulator, zobni razpoložljivi articulator, zobni articulator papirja, zobni articulator strokovno, zobni articulator magentic

300 Listov Zobni Izražanju Papir, Trakovi Lab Izdelkov Zob Skrbi Za Zdravje Orodje.

Postavka Opis

100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti Postavka Vrsta:Beljenje Zob ime Proizvoda:Zobna Izražanju Papirni Material:Bombaž, Papir, Plastika Velikost:5.5x1.8 cm/2.17x0.71"(cca )

Quatity: 300 listov /1 polje

Značilnost: Visoka Kakovost

Uporaba: Za zobne

Barva: Rdeča

Pakiranje Seznam seznam vsebine: 300 listov /1 polje

Trenutno lahko plačila z Boleto, Visa, MasterCard, Depozitni,Boleto,Western Union.Več možnosti plačila bodo na voljo na Pk-termeptuj.si v prihodnosti .

1.Blago, ki ste jih naročili, bo objavljeno v tretji delovni dan po prejemu plačila. (Vas bomo obvestili preko e-pošte, če zamudo, nastalo zaradi počitnice dogodkov.) 2.Splošni čas poštnine je med 5-60 delovnih dni. (Po tem, ko dostava je začel, da se bodo spremljali in pot element, ki bo objavljeno na Pk-termeptuj.si.) 3.Prosimo, upoštevajte, ne bomo odgovorni za carinskih dajatev, Je lahko carinskih dajatev zaradi nekaterih državah, carinske politike .Ko se je to zgodilo, prosim carinjenje sami.Vodnik za ukvarjanje s problemi, kot bellow

* Prosimo, kontaktirajte nas za podrobnejše informacije za sporočila, e-pošto ali trgovino jasli.

* Preverite, ali paket in postavka skrbno. * Če imate kakršen koli drug zahteve lahko tudi povejte nam!

* Prosimo, preverite paket in postavka skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema. * Če imate kakršnekoli težave ali niste popolnoma zadovoljni z nakupom, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo. * Če ni problema, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Sestavine Bombaž, Papir, Plastika
NETO WT 90 g
Poreklo CN(Izvora)
Quatity 1 škatla/300 listov
barve rdeča
Velikost Small
Postavka Vrsta Beljenje Zob
Funkcija Visoka Kakovost
Številka Modela Okluzivni papirja
Blagovna Znamka GLONXD

Podobni izdelki