Univerzalni Namizni Posteljo Dolgo Roko Leni Stojalo Gori Mobilni Telefon, Držalo za iPhone, Samsung Nov Prihod

Nov izdelek

€7.67

€11.45

-34%

Oznake:

spartak nosilec za telefon, veliko držalo za mobilni telefon, živali nosilec za telefon, povoj nosilec za telefon, mobilni telefon, držalo za aktivno, stalni mobilni telefon, bv nosilec za telefon, ford ka mobilni telefon, držalo, zložljivi krog mobilni telefon, držalo, samodejna prilagoditev mobilni telefon, držalo

Univerzalni Namizni Posteljo Dolgo Roko Leni Stojalo Gori Mobilni Telefon, Držalo za iPhone, Samsung Nov Prihod Opis: Funkcija:

Leni Gori Nosilec: kot Nalašč za gledanje filmov & uživanje glasbe v spalnici, kuhanje v kuhinji, vadbo v telovadnici in delati v pisarni.Lažje življenje.Leni nosilec za vas, proste roke.

Plastični Materiali: Veliko Bazo za Stabilno Montažo brez Vibracij, tesen in bendy roko, ščiti vaš pametni telefon, Tablico ali tablični računalnik in druge elektronske naprave, tesno za preprečevanje enoto, iz padca ali se gibljejo.

Nastavljiv Posnetek Višina: S položaja vijak zaklepanja strukture v spodnjem, posnetek razširite največ 8 cm.To je združljiv z večino mize in mize različnih debelin.In silikona na ročaj lahko prepreči škodo zaradi praskanja.

Odlično In Fexible Podrobnosti: žogo gumb zagotoviti 360-stopinjski vrtečih.Dolgo roko podprl, da bi kateri koli obliko položaj telefon ali tipke na najboljši razdalje in kota za priročno ogled.

Unniversal Dolgo Roko Nosilec: Močna sila, ki se uporablja za mobilni telefon z 4-6.5 cm, Uporabite za iphone7/plus/6/6s plus, galaxy note, android in najbolj tablet.

Specifikacija:

Skupna Dolžina: 100 cm

Material: Kovina+Plastike

Barva: Kot na sliki kažejo, Polnilnik: Ni Združljiv blagovne Znamke: Univerzalni-- Material: Plastika Je Zvočniki: Ne Magnetni: Št.

Paket Vključuje:

1 x Držalo

Je Zvočnik No
Blagovna Znamka Etmakit
Material Plastični
Magnetni No
Uporaba mizo
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
Polnilnik No
Številka Modela N/A
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki