Po meri Ime Kratica za iPhone 11 Plating Okvir Telefon Primeru Mehko Jasno, 8 Plus SE 2020 Kritje Za iPhone XR primeru XS Max 6 7 Plus

Nov izdelek

€3.03

€5.05

-40%

Oznake:

prilagodite telefon po meri primeru, po meri iphone 11, huse za iphone 11, iphone primerih začetnice, ohišje za galaxy 10 e, moda iphone primeru začetne, zasebni primeru telefon po meri, lg ms631, laka, ohišje za iphone x kamna

Kako po meri telefon primeru?

1.Ob nakupu, lahko pripombo Črko, morate v vrstnem redu. 2.Lahko se obrnete tudi neposredno na nas in nam povejte, črka, ki jo želite prilagoditi. 3.Če tega ne storite, prav tako bomo obrnili na vas in vas vpraša, kaj želite spremeniti, morate le, da odgovor, da nas v času do popolne prilagoditve.

Anti-spusti primeru telefon za iphone

1. Electroplated okvir z ogledalom učinek., visoka kakovost mehko TPU plastično ohišje. 2. Visoka ločljivost z briljantno reprodukcija barv. 3. UV svetloba, ki je sušen, visoko odporno na praske, tiskanje. 4. Kompakten, Lahek, Eleganten. 5. Upreti umazanijo, madeže in je anti-statična in anti-slip. 6. Natančno oblikovani primerih, da se popolnoma prilegajo vašim telefonom. 7. Stroj material za enostavno čiščenje. 8. Zaščita telefona ko je v zaletavali. 9. Neposreden dostop do vseh vrat in gumbov, brez, da ga odstranite iz ohišja.

Prevleka okvir iphon primera razvidno,

Anti-padec, skrbno izdelani za zaščito vašega telefona v vseh smereh, je padec-dokazilo, nepremočljiva, umazanijo-odporen in enostaven za čiščenje.

Pošiljko

Po prejemu vašega naročila, vam bomo ladja v roku 48 ur.Če morate prilagoditi svoj najljubši vzorci, prosimo, obrnite na nas.

Dobrodošli v naši trgovini!

Naša Skupina Prednosti: 1. Zagotoviti realne slike za prodajalca ! 2. Padec Ladijskega Prometa Za Podporo!Mešane Barve Podporo!Debelo Podporo! 3. Hitro pošiljko v roku 1-2 delovnih dni + Hiter odgovor 4.Če želite prejeti izdelek hitreje, prosimo, izberite e-pošta orPk-termeptuj.si Standardna Dostava Pozornost in Povratne informacije ruske Prijatelj, Bodite Pozorni, Prosim !!! - Prosimo, da izpolnite v sprejemnik je polno ime v vrstnem redu, zaradi nove politike ruske navade, drugače vas verjetno ne boste prejeli paket končno. - Ne prevzemamo odgovornosti za nondelivery povzroča, da odjemalec ne zagotavljajo dovolj informacij pri pripravi nalog.Povratne informacije: vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih Pišite nam: Kupci so dobrodošli, da nas kontaktirate po e-pošti ali Trademanager če imate kakršna koli vprašanja ali predloge .Vsa sporočila ali e-pošte se bo odgovoril v roku 24 ur{izključuje holiday & vikend).Če ne prejmete naš odgovor,vljudno prosim pon. pošiljanje e-pošte in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Združljiv Blagovne Znamke Apple iphone
Po meri Ime Začetnice
Mehka/trda mehko primeru telefon
Parttern Božično darilo
Združljiv iPhone Model iPhone SE 2020
Blagovna Znamka Shaka Laka
Velikost 5
Vrsta Luksuzni ohišje za iphone
Funkcija Umazanijo-odporne
Poreklo CN(Izvora)
Spol dekleta, fantje, ženske, moški
Značilnosti Kakovost iphone primerih,
Design Cvetlični
Debelo Prosimo, pišite nam

Podobni izdelki