High Power 50X60 HD Oko Teleskop Šimrom Night Vision Prostem Pohodništvo oko daljnogled, visoka kakovost

Nov izdelek

€10.29

€19.06

-47%

Oznake:

suncore daljnogled night vision, praktica daljnogled, tristar, za pohod, oko daljnogled night vision, otrok daljnogled, turizem, hti toplotne merjenje, ličila nude, preprost daljnogled

Smo Podpira vse padec ladijskega prometa na debelo in večino nakup iz vsega sveta.in za te države(Kanada ZDA združeno KRALJESTVO),če ste naročilo znesek nad $180,vam bomo poslali po DHL brezplačna dostava.

Za ZDA,AU,CA,UK, HU,Epacket je na voljo

Hitra dostava na 48 ur,

Ne računa ali Potrdila vključeni

High Power 50X60 HD Oko Teleskop Šimrom Night Vision Prostem Pohodništvo

Izdelek prodajne točke:

Kot nalašč za Dolge Razdalje Fotografiranje-Z 50x60 Visoko Moč Objektiva in BAK4 prizma, to oko teleskop lahko pomaga, da dobite jasnejšo sliko dolgo oddaljenih predmetov.

Ta oko lahko uporabite kjerkoli želite,kot nalašč za Divje je gledal, kot so ptice in druge prosto živeče živali živali;Dejavnosti, kot so Koncert,Športne Igre,Potovanja;na Prostem Iskanje, kot so Pohodništvo,Kampiranje,Ribolov,Lov itd.

Nastavljiv oči cup&anti-slip design:Nastavljiv oči pokal, se lahko enostavno in hitro twist gor in dol za optimalno gledanje tudi brez očal.Edinstven (gume oklep s progami) material, ki ostane od zdrsa iz vas strani,prenosni za uporabo na vseh slabše vreme ali priložnosti.

MULTI UPORABO-Ta oko teleskop lahko uporabljajo samostojno ali povežite telefon v Divje je gledal, kot so ptice ,Dejavnosti, kot so Koncert,Športne Igre,Potovanja; na Prostem Iskanje, kot so Pohodništvo, Kampiranje, Ribolov, Lov itd.

Nepremočljiva,Šok dokaz in Prah dokaz Visoke kakovosti materiala se ta oko področje udobno in trajne za dolgo uporabo.

Opis:

Univerzalni Priložnosti - Uživajte tesnejše in jasne,svetle slike s to visoko moč 40x60 oko teleskop.

Ta oko lahko uporabite kjerkoli želite,kot nalašč za Divje je gledal, kot so ptice in druge prosto živeče živali živali;Dejavnosti, kot so Koncert,Športne Igre,Potovanja;na Prostem Iskanje, kot so Pohodništvo,Kampiranje,Ribolov,Lov itd.

Širok Pogled Bližje,čisto Sliko - z 50x60 High Power Objektiv,ta odraslih monocular je precej široko vidno polje(max je 60mm objektne leče),in na 40x povečavo moči,področje zagotoviti jasno in bližje podobo dolgo oddaljenih predmetov;

BAK4 prizma je visok lomni količnik snovi, ki bi sliko, jasne in živahne;Prevlečeni z multi tovarniško izdelane cigarete zelena film,obseg dostave svetlo in hrustljavo slike,elimnate z utrujenostjo oči, ko se ustavi čas, uporabite

Visoka Kakovost Materiala - Trdna framwork in kakovost materiala bi night vision oko nepremočljiva,šok dokaz in prah dokaz, da je udobna in trpežna za dolgo uporabo;Edinstveno anti-slip design(gume oklep s progami) ostane zdrsne ven iz vas strani,prenosni za uporabo na vseh slabše vreme ali priložnosti

Edinstven Priročen Design - Edinstveno anti-slip design(gume oklep s progami) ostane zdrsne ven iz vas strani,prenosni za uporabo na vseh slabše vreme ali priložnosti;Nastavljiv oči pokal, se lahko enostavno in hitro twist gor in dol za optimalno gledanje tudi brez očal.

Specifikacija:

Premer objektne leče: 52mm

Okular premera: 42mm

Cilj objektiv premaz: tovarniško izdelane cigarete večplastne zelena film

Okular premaz: tovarniško izdelane cigarete večplastne zelena film

Prizma material: BAK4

Velikost izdelka: 52X67X146mm

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala za vaše prijazno razumeti!

Vsebina Paketa:

1 x Teleskop

D astronomija
E telescopio
F teleskopi
Vrsta Oko
B Daljnogled
H Infrardeči night vision
C Night Vision
I Astronomski teleskop
Številka Modela Daljnogled
Blagovna Znamka ISHOWTIENDA
A Teleskop
G Night vision infrardeči

Podobni izdelki