2020 Šivalni Stroj torba Nepremočljiva Tote Vrečko S Skladiščenje Žepi Prenosni Zadrgo Vrečko za Večino Standardnih Šivalni Stroji

Nov izdelek

€10.05

€11.69

-15%

Oznake:

šivalni stroj bolsa, cricut veselje, električna orodja, vreča strokovno, vrečko ziplock, grind, industrijski šivalni stroj, ki opravlja, žep za kopalnico, marija šivalni stroj tote, torba za šivanje, vrečko storag

Bullet Točk:

1、Premium Nylon: Ta vrečka je izdelana iz težka najlon, da se zagotovi najboljši možni izdelek.Predstavljeni s polno zadrgo, trajne in večkratno uporabo.

2、Zaščititi Vaš Šivalni Stroji: Lahko ščitijo vašo napravo pred fizičnimi poškodbami.Obstaja dovolj blazine iz osnove za zaščito stroja iz nezakonitih trčenja med prevozom.Pokrov je tudi oblazinjeni zaščititi vaše spool imetnik umazanija.

3、Pestro Žepi: vrečko vključuje 2 x očesa strani žepi, 2 x spredaj zadrgo žepi, 1 x notranji žepi zagotoviti dovolj prostora za vas, da vaš šivalni pribor preprosto dostopni, in vreča je kot nalašč za tačke konico, igle, konico, lifter, sukanca ali kateri koli drugi šivalni material.

4、Velika Glavni Predel: velikost vrečke je približno 45*35*24 cm/17.72*13.78*9.45 v, in velika glavni predel vrečko lahko sprejme večina, šivalni stroji, in tam je tudi dovolj prostora za prilagoditev vašega projekta, ki je primerna za večino standardnih šivalni stroji in dodatki.

5、Varno in Stilsko: Zasnovan tako, da zagotavlja varno in brez prahu možnost medtem ko je preprečevanje trčenj in praske, lahek in prenosen, za šivanje razredov, stranke ali počitnice.

Specifikacije:

Ime: Šivalni Stroj Vrečko

Material: 600 D Oxford krpo

Velikost: približno 45*35*24 cm/17.72*13.78*9.45 v

Barve: modra, vijolična, siva

Seznam Vsebine:

1*Vrečko Za Shranjevanje

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

Specifikacija Other
Izdelek Drugo
Material 600 d oxford krpo
Debelina Drugo
Funkcija Okolju Prijazno
Uporaba Orodja
barve modra, vijolična, siva
Ime Šivalni Stroj Vrečko Za Shranjevanje
Oblika KROG
vzorec Tri-dimenzionalni Tip
Obrazec Vozni Tip
Uporablja Prostor kopalnica
Številka Modela Šivalni Stroj Vrečko
Velikost 45*35*24cm
Zmogljivosti Drugo

Podobni izdelki