OneTigris Lahki Celotno Dolžino viseči mreži Underquilt Pod Odejo 23 F 41 F (C -5 do 5 C) Ustreza Za Hladne Zimske Underquilt

Nov izdelek

€53.05

€66.31

-20%

Oznake:

l spalna vreča, baby bombaž sleepingbag, postelja za zajček, bedspread postelja postavljena zelena, viseči mreži underquilt, vreča za spanje, torbica onetigris, pokrov hisense, hladno vreme rokavice, odeja zimske viseči mreži

OneTigris Lahki Celotno Dolžino viseči mreži Underquilt Pod Odejo vrhunskih MATERIALOV-----GLEJ® Polnjenje Poliester,20 D Ripstop Najlon Lupini z DWR premaz in 300T Poliester Pongee Obloge bi zelo visoke kakovosti in kompakten underquilt!POZIMI UNDERQUILT-----Temperatura Ocena:Nazivna od 23°C do 41°F (-5°C do 5°C) VAM TOPLO-----Oblikovana tako, da se tesno na zunaj vašega viseči mreži, vodenje ste toplo in toasty v hladnem vremenu.UNIVERZALNI FIT-----Celotno Dolžino Pod Odeja je kot nalašč cut in primerna za najbolj tipičnih obrestuje.Zelo hitra in preprosta namestitev in ENOSTAVEN ZA PAKIRANJE IN TRGOVINA----- - Vključuje najlon vrečo stvari za enostavno shranjevanje.Teža: 42 oz.; Razpletla Dimenzije: 9 'x 4'; Polnjene Dimenzije:14"x 9" - Specifikacija - - Bungee & Underquilt Vzmetenje / Visi Kit, ki niso vključene - Notranji Nadev: 800 g g GLEJTE® Poliester!Vam je toplo,udobno in prijetno noč za spanje - Shell: 20 D ripstop najlon z DWR premaz.Izjemno lahka in DWR je treba dati veliko količino vode, odpornost za zaščito navzdol. - Razpletla Velikost: 9 'x 4'; Univerzalni fit za vse viseče mreže - Stisnjena Velikost: 14"x 9".Z lahkoto prilega v vsak nahrbtnik! - Teža:42oz/1200g - Temperatura Ocena: Nazivna od 23°C do 41°F (-5°C do 5°C) - Shranjevanje Vrečko Vključeni - Paket Vsebina - 1 x OneTigris Underquilt 1 x Vrečka

Link za viseči mreži:

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.IZJEM NI.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, Če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Pk-termeptuj.si.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih.

Notranja polnjenje 670g gramov GLEJ Poliester
Velikost 274x122cm
Slog Hibridni Tip
Stisnjena Velikost 14"x 9".Z lahkoto prilega v vsak nahrbtnik
Dolžina Lengthened (1.8 m-2 m Height)
Enojni/Dvojni Spalna Vreča Preplete Enotni Spalna Vreča
Vrsta Hladno Vreme
Številka Modela CE-DSD01-OD-A
Blagovna Znamka ONETIGRIS
Sezona Pozimi
Tkanine Najlon
Postavka Viseči Mreži V Okviru Odeja
Ljudje, Ki Se Uporablja Za odrasle
Udobno Temperaturno Lestvico [0℃~-10℃]
Shell 20 D ripstop najlon z DWR premaz
Polnjenje Bombaž
Kategorija Spalna Vreča Dodatki
Temperatura Rating Nazivna od 23 F 41 F (C -5 do 5 C)
Spalna Vreča Za Temperaturno Lestvico Kategorije Zimska Spalna Vreča
Razpletla Velikost 9 gx 4' (Universal primerne za vse viseče mreže)
Teža 42oz/1200g

Podobni izdelki