Motorno kolo DVR Dash Cam Motocikel Diktafon Celotno Telo, 720P Spredaj Zadaj Širok Pogled Nepremočljiva Motoristična Fotoaparat Logger Diktafon Polje

Nov izdelek

€27.35

€34.18

-20%

Oznake:

registr, 5 palčni avto zaslon, škatle motocikel strani, ženska kolesarska obleka, pečica senzor, drvar, dash cam moto, avtomobilska dvr kamera, avto dash dual, dvr nepremočljiva

Posebej Zasnovan za ljubitelje motornega kolesa

2-kanalni ločeni kamere z vsako standard 2.0 metrov podaljšek kabla za sprednji in zadnji pogled snemanje.Dobro stabilnost in prijazno delovanje, boste lahko uživali v vožnji.

Odlično Kakovost Slike

Opremljen s sprednje Full HD 720P in zadaj HD 720P Kamere, s 6/4 plasti stekla, in spredaj 140 stopinj, zadaj 140 stopnja širokokotni objektiv.Prinaša super oster kakovost in kristalno jasno video.

Nepremočljiva Design

Obema so bile povezane z IP67 Nepremočljiva odpornost, plus IP65 nepremočljiva design za kable(upoštevajte glavne enote ni vodotesen).

Stalno Napajanje

Moč skozi motocikel baterije nikoli ni treba plačati.Ni treba skrbeti za polnjenje problem sploh.

Zasilni Način Snemanja

G-Senzor Primeru Snemanja: To bo samodejno vključi zasilni način snemanja, ko zaznavanjem trkov.OPOMBA: Video datoteke, shranjene v sili način so zaščiteni pred prepisana.

Zanke Za Snemanje

1) Off: DVR bo snemanje brez prepisovanja (snemanje kot 30 minut na posnetek) in se ustavi, ko je pomnilnik je poln. 2) 1/3/5 minut: DVR bo neprekinjeno snemanje kot 1/3/5 minut posnetkov za prepisovanje prejšnje datoteke.

Zaznavanje Gibanja

zaznavanje gibanja pomeni, da je video bo samodejno omogočena, ko naprava zazna, da je sprememba ali bliskavico, se na fotografiji.To je vklopljena, ko je vozilo na parkirišče pod članice za nadzor avtomobila in vodenje dokazov. "ON"/"OFF" so obvezna.

Snemanje Zvoka

Snemalnik funkcija pomeni, da omogočite ali ne omogoči funkcijo snemanja glasu pri snemanju videa. "ON"/ "OFF" so obvezna.Ko je nastavljen na On, kar pomeni, da omogoči, glasovno snemanje, Ko je nastavljen na Off, to pomeni, da ne omogočajo glasovno snemanje.

Parkirišče Spremljanje

"ON"/ "OFF" so neobvezne, ko parkirišče spremljanje nastavljena na On, bo naprava samodejno začetek snemanja video za 1 min, ko je zaznal vibracije vozila, video pa bo shranjeno z imenom datoteke začel z SOS v mapo in datoteko, ki ne bodo izbrisani, ko krožno-video snemanje je omogočiti.

Izbira Jezika

6 jezikih, ki so na voljo, vključno z angleščino, ruščino, Poenostavljena Kitajščina, Tradicionalna Kitajska, poljska,Japonska, Ustrezni jezik je izbrana v tem meniju.

Ločljivost Kamere 1280x720
Pomnilniška Kartica Reding Hitrost Razred 10
Blagovna Znamka AUTOPMALL
Slikovnih pik 500Mega
Število Leč 2
Video Format AVI
OSD Jezik Rusija
Kamera Zadaj Da,
Sličic Na Sekundo 30
Velikost Zaslona 3"-5"
Zaslon Na Dotik No
Zorni Kot 105°-140°
Posebne Funkcije Samodejna Nastavitev Beline
Zaslon IPS
Skupščina Način Prenosni Snemalnik
Izvirni Paket Da,
Življenjska Doba Baterije ves čas
Baterija NOBEN
GPS logger NOBEN
Max Zunanji Pomnilnik 32 G
Postavka Vrsta Avto DVR
Proizvajalec Čipov JIELI

Podobni izdelki