Mobilni Telefon, Držalo Aluminij Zlitine Avto Nosilec Za Telefon, Magnetni Univerzalno Magnet Telefon Gori Priročno Vpenjanje Nosilec Črnega Vroče

Nov izdelek

€4.38

€5.99

-27%

Oznake:

Objemka Gori, silicij primeru za huawei y3, objemka vpenjalno držalo, nosilec objemka, promate magnetno držalo, 820 primeru, kaisi magnetno držalo, magnetni deppa imetnika, imetnik magnet telefon, objemka

Bullet Točk:

1、Majhen in Priročen: najbolj primeren mobilni telefon imetnik nima nobenega učinka, ko vožnje na neravne ceste.To popolnoma spremeni izviren način uporabe mobilnega telefona imetnikov.Je majhen in priročen.

2、Široko Značilnosti: Majhna in lahka, enostavna za namestitev, enostavno trak, super sesanja, ni treba skrbeti, da bi padli, in ni na spregled, je blokirana.

3、Enostaven za Uporabo: mobilni telefon bo samodejno sesanje tesno, ko se približamo nežno, in ga je mogoče enostavno upravljati z eno roko.

4、Aluminij Zlitine Material: mobilni telefon imetnik ima visoko-kakovostni aluminij zlitine okrasni zunanji obroč.

5、Super Sesalna Funkcija: telefon imetnik je super, sesalne in eno roko dvigni funkcije.

Specifikacija:

Ime: Mobilni Telefon, Držalo

Barva: črna

Material: silikon + aluminij zlitine + magnet

Velikost: o 3.1*3.1*3.1 cm/1.22*1.22*1.22 v

Teža: približno 90 g

Pakiranje velikost: o 6.5*4.2*7.5 cm/2.56*1.65*2.95 v

Lastnosti: visoko kakovostni aluminij zlitine okrasni zunanji obroč / super odsesovanje / eno roko dvigni

Seznam Vsebine:

Mobilni Telefon Imetnik*1

1) sprejemamo Alipay , Zahodne Unije , TT .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI .

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU .

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO .NI IZJEM !Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Blagovna Znamka Rondaful
Material Plastični
Podpora Dropship/Trgovina/Epacket
Združljiv Blagovne Znamke Drugo
Številka Modela Mobilni Nosilec Za Telefon
Polnilnik No
Postavka Vrsta Visoka Kakovost
Je Zvočnik Da,
Magnetni No

Podobni izdelki