Božič Lasersko Svetlobo Snežinka Led Žarometi, Pokrajina Projektor Prostem Xmas Party Svetilke Vrt, Travnik Halloween Dekoracijo Svetlobe

Nov izdelek

€17.69

€27.21

-35%

Oznake:

napihne božič na prostem, dcoo, angeli luči, okraski za dom, božič na prostem projektor, zlati dež, modra ravni, christma laser, žarek v nebo, lazer line, božič luči dekoracije doma kugel

Značilnosti Izdelka

1.Gibljejo bela snežinka:To žarnice projektor lahko projekt vzorci na steni, stavbe plesišču ali katero koli ravno površino.Gibljejo bele snežinke bo ustvariti čisto in romantično vzdušje.

2.Visoke Svetlosti: Ta svetilka ima štiri specifikacije za 3-vatna žarnica kroglice.Obstaja jasna razlika med KOOT 3-vatna žarnica biseri in tradicionalnih 1-vatna žarnica kroglice.Torej ,naša snežinka je visoko svetlost.

3.Najboljši Projekcija Učinek: načrtovano območje snežinka svetlobe je odvisna od oddaljenosti med svetilko in projekcijski ravnini.Daljše razdalje od projekcijski ravnini, večji je načrtovano območje žarnice.Če projekcija je prostor temnejši, bolje projekcija učinek.

4.Enostaven Za Namestitev In Uporabo:svetilko, ki prihaja z osnovno in dolgo konico,projekcija svetlobe lahko satked v tla.z vložkom odstraniti,ga lahko montirate tudi na struktura z snažan visi objemka in varnostni kabel.Mesto svetlobe, približno 10 do 15 metrov od projekcija površini po tem, ko se prižge boste morda morali nastaviti razdaljo, da bi dobili najboljše rezultate.

5.Štiri Barve: Prikaži snežinka z Belo/Rdeča/zelena/modra

5.Water-resistant Design in Certificiranje UL: Izdelek nepremočljiva je IP44, in moč, nepremočljiva razred je IP65. To snežinka je bil UL odobren.

Tehnični Podatki

Napetost: 100-240V 50-60Hz

Adapter: 12V 1A

Vir: LED

Delovna temperatura:-25degree, da 32degree

Zunanja barva: črna

Kabel: 3 meter(AC+DC)

Moč nepremočljiva razred: IP65

Izdelek nepremočljiva: IP44

Teža: 0.75 kg

Paket Vključuje

1 x Lahka Projektor

1 x Napajalni Adapter

1 x Tal Spike

1 x Oprema

1 x navodila

Priložnosti Domače Razvedrilo
Napetost 100-240V
Številka Modela Snežinka lasersko svetlobo
Slog Mini
Blagovna Znamka TRANSCTEGO
Moč 6W
Postavka Vrsta Razsvetljavo Učinek

Podobni izdelki