MEGLEN PVC Prt Nepremočljiva Okrogla Miza Kritje Jedilno Mizo Krpe Poli Kariran Tabela Mat Zaščito Namizje Mehko Stekla

Nov izdelek

€6.95

€9.94

-31%

Oznake:

pvc prt, pokrov tabl, krpo pvc tabela, prt nepremočljiva, kava tabl, vrstica tabela krpo krog, za namizni prt, povoščeno platno prt, pvc pvc coted, okrogel prt

Podrobnosti Izdelka

Iz zelene plastike vinil PVC z vroče stisnjene v zvitek.Naš namizni podstavki so trpežne, nepremočljiva, odporna na olje, primerno za namizni podstavki in tabela vrhovi, da bi se popraskal ali obrabljen za hišne ljubljenčke ali ostrimi predmeti, in da pohištvo površini novo blagovno znamko.Material: pvc Debelina: 1 mm Paket Vsebina: 1x MEGLEN Prtom Ideja za: Mize, mizice, Potholders, Piknik Preproge, Zaščita Lesa Tla.

Opomba:

1. Ta prt bo skrči po časa, zato PVC prt bo ostalo dodatno 1-2 cm prt, ko rezanje. 2. Stranke, ki potrebujejo velikosti po meri, se prosimo obrnite na službo za spreminjanje cen.

Slike Prikazujejo

Čas dostave 1. 15-20 delovnih dni (Japonska, Singapur, Južna Koreja, Malezija) 2. 15-35 delovnih dni (West Euro, Vzhodno Euro, Oceanija, Srednji Vzhod, Severna Amerika) 3. 35-45 delovnih dni (Južna Amerika, Afrika, Južna Afrika) 4. 35-60 delovnih dni (Rusija) Donosnost & Vračilo 1. Vsi naši izdelki so narejeni z velikimi proizvajalci, strokovno QC Ekipo preskus proizvoda. 2. Če izdelki niso isto kot opis ali zdrobljen v tranzitu, bomo poslati ali vračilo denarja za vas. (Prosimo, pišite nam v roku 7 dni in zajemite fotografijo 3.Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk, smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih je potrebno plačati za ladijskega stroškov.Povratne informacije 1. Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Smo iskreno vabimo vas, da pustite 5 zvezdic povratne informacije za nas. 2. Če niste zadovoljni z izdelki ali storitve, se obrnite na nas, namesto da pusti negativne povratne informacije, ali odpiranje spora.Bomo poskušali naše najboljše, da prepričajo.

Funkcija Nepremočljiva
vzorec TISKANE
Velikost diameter 50cm, diameter 60cm, diameter 70cm, diameter 130cm, etc.
Druga Imena PVC Tabela film, Mehko stekla
Vzorec Tipa Kariran
Debelina 1mm
Uporaba Doma
Blagovna Znamka koralni
Material PVC
Slog Pastorala
Številka Modela MEGLEN-PVC Namizni prt
Oblika KROG
Tehnika Umetnih, sintetičnih vlaken,

Podobni izdelki