Ogljikovih Vlaken Volan LED Shift Osvetlitev Zaslona Primerni za Ford Mustang V6 EcoBoost Shelby GT 2016 2017

Nov izdelek

€375.13

€513.88

-28%

Oznake:

lip spojler mustang, ford mustang trak, ford ecoboost, ford mustang, gt mustanga, usmerjanje kolo, center ford mustang gt, ogljikovih vlaken mustang volan, megla mustang gt, john shelby

Ogljikovih Vlaken Volan LED Shift Osvetlitev Zaslona Primerni za Ford Mustang V6 EcoBoost Shelby GT 2015-2017

Značilnost: 1. LED shift kazalnik vsebuje 5 skupin Led na vsaki strani volana, ki zasveti postopoma v zeleno, kot motorja število obratov poveča.Ko doseže uporabnika konfiguriran RPM, indikator utripa rdeče, kot do shift opomnik.LED premik kazalnika, nastavljiv od 500RPM, da 9900RPM, LED premik svetlobe, barve, nastavljiva za RGB barve.

2. LED performance volan je popoln dodatek za vse uspešnosti navdušenec.Značilnosti shift sveti 0‑60mph četrtletju mile časi in časi krogov bočni in vzdolžni vrednosti pospeška in prikaže efficient dynamics podatkov.

3. LED Uspešnost volani in preberite podatke v realnem času z zaslona vgrajena v vaš volan točno tako, kot pravi 1 tekmovalce ne!Označite LED Zaslon: Hitrost, RMP, KROG, obremenitvi motorja, vode, temperatura, napetost in itd..

4. 3K sijajni ogljikovih vlaken z uporabo 1mm/0.04 v debele epoksi premazom, zato to vam omogoča, da iz ogljikovih vlaken kolesa imajo dodatno zaščito pred oksidacijo.Imajo visoko kakovost površinske dokončaj in visoko toplotno tolerance.Ogljikovih vlaken je zgrajena simetrično in enakomerno, brez popačeni vezavi.

5. Nadgradili meri volan, vse šivanje strokovno žico z roko.Ravno dno D‑vrsta dirke design, LED premik kazalnika dirka zaslona, nappa preforated usnje ročaje, rdeči šivi, prst grebeni z rdečo ogljikovih okraskov.Ravno dno modela povečuje tudi noge sobi.

6. Volan je oblazinjeno ogljikovih vlaken / nappa preforated usnje in zagotavlja odličen oprijem na vseh temperature in tudi v ekstremnih voznih situacijah, daje oprijem na razburjenje dirke.

7. Enostaven za namestitev, modul za povezavo z brezžičnim OBD2 vtič, ne napeljave, ki zahteva.Bo zahtevalo zamenjavo trim plošča, napeljave pas in prenese mehanizmov iz obstoječih volan na novo volan.

Specifikacija:

Pogoj: 100% čisto nov

Postavka Vrsta: Volan

Material: iz Ogljikovih vlaken + nappa preforated usnje

Barva: Črna

LED Premik Luči in LCD Dirka Zaslona: Da

Volan Za Šivanje: Rdeča

Volan ročaje: Nappa preforated usnje

Volan Obliko Spodaj: Ravno dno D-vrsta dirke design

Prst Grebeni: DA

Tehnični Parametri:

Delovna Napetost: 12V-16V

Delovna Frekvenca: 2,4 GHz

Delovni Tok: Motherboard

Package Seznam:

1 x LED Volan

1 x OBD Smart Modul

1 x OBD Napeljava varnostni Pas

1 x Rezervni Line

1 x Ročni

Opomba: ne vključuje nobenih okraskov, gumbi, zadnji pokrovček, in žice izkoristimo za to volan.

Avto Maker FORD
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka ESTINK
Ime Modela Volan za Ford
Material Ogljikovih vlaken nappa preforated usnje

Podobni izdelki